Uusi ravintola-agentti esittäytyy

01.03.2015  |  Kirjoittaja: Siina Hietajärvi

”Hei vain ja saanen esitellä itseni”, näinhän sitä yleensä sanotaan kun tavataan ensimmäisen kerran. Osa varmaan on huomannut että edellisen blogikirjoituksen myötä kirjoittajan nimi on vaihtunut ja tässä välissä onkin hyvä esitellä että kuka puikkoihin oikein hyppäsi.


Minä olen Siina. Tuttavallisemmin uusi ravintola-agentti ja tästä päivästä lähtien kirjoittelen teille pari kertaa kuukaudessa Unirestan kuulumisia. Minä opiskelen tällä hetkellä Oulun yliopistossa pääaineena markkinointi ja tulevaisuudessa (ellei elämä heitä suurempia kurvipalloja) tarkoituksena olisi työskennellä sillä saralla ja erityisesti sosiaalisen median parissa.


Olen tyypillinen opiskelija: vietän päiväni yliopistolla nenä kirjassa tai tietokoneen ruudulla ja käyn välillä syömässä. Kun en ole lukemassa tenttiin tai tekemässä ryhmätöitä, olen mukana erilaisissa projekteissa (sekä koulun että ulkopuolisten verkostojen kautta). Olen myös kova liikkumaan ja erittäin koira-rakas ihminen. Unirestan erilaiset palvelut kuuluvat väistämättä päivittäiseen arkeeni joten siirtymä ravintola-agentin pestiin kävi hyvin luontevasti.


Minä en elä syödäkseni mutta syön elääkseni. Minulle puhdas ja terveellinen ruoka on päivittäinen valinta sillä pysyäkseni terävänä ja ahkerana opiskelijana, tarvitsen elimistölleni puhdasta polttoainetta. Jotta en kuulostaisi ihan robotilta, täytynee huomauttaa että ruoka on myös minulle nautinto. Vaikka en olekaan maailman paras kokki tai leipoja (2dl leivinjauhetta taikinaan…), minulle ruoka on suuri nautinto enkä tiedä mitään parempaa kuin hyvä ateria.


Ravintola-agenttina tulen päivittelemään tänne blogin puolelle Unirestan sekä ravintola-agentin kuulumisia ja toivottavasti moni teistä lukijoista uskaltaa aina silloin tällöin käydä heittämässä minua kommentilla!
”Oli mukava tavata ja nähdään uudelleen”, näinhän sitä yleensä tavataan sanoa jutustelun päätteeksi.

Kommentit (2)

03.03.2015  |  Anonyymi

Hienoa! Täytyypä seurailla blogiasi.

05.03.2015  |  Anonyymi

Good luck!

Onnea tuleviin koitoksiin ja hauskoja hetkiä unirestalaisten parissa! :)

T: Ex-Ravintola-agentti :P

Kommentointi

Nimi: *
Otsikko:
Kommentti: *
 

Ravintola-agentti

Ravintola-agentti tutkii suurennuslasin kanssa kaikkea, mikä liittyy Unirestaan ja sen asiakkaisiin.