Uudet kasvot ruudun takana

17.03.2016  |  Kirjoittaja: Samira Fahim

Heippa hei!

Olen Samira, 159 ja puoli pituussenttiä Unirestan uutta sosiaalisen median viestijää valmiina vinkkailemaan juuri sinulle kiinnostavista havainnoista ja kuulumisista ruokapatojen ja Paperikaupan hyllyjen välistä!

Opiskelen aika monetta vuotta suomen kieltä Oulun yliopistossa, ja olen tehnyt viestintäalan hommia lukioiästä asti. Olen alkujani kotoisin Kaennuusta, Sotkamosta. Ehkä siellä rapiat sata vuotta sitten pureskellut pettuleivät ovat jättäneet puistattavan puisevat jälkensä geeniperimääni, sillä arvostan valtavasti maukasta ja laadukkaista raaka-aineista valmistettua ruokaa. Istun ilolla valmiiseen (esimerkiksi Unirestan) pöytään, mutta olen myös innokas ja ennakkoluuloton kotikokkaaja. Tenavana tein villejä makukokeiluja, joista toiset onnistuivat toisia huomattavasti paremmin. Jos joskus alat pohtia, miltähän teessä haudutettu juusto tai kurkku maistuvat, säästän sinut testaamisen vaivalta ja vinkkaan, että jälkimmäinen yllättävän hyvältä, mutta edellinen erittäin epämiellyttävältä. Nykyään suosin järkevämpiä kokeiluja.

Vapaa-ajallani nautiskelen kulttuurista monissa muodoissa. Katselen erilaisia elokuvia, ja klassikkoleffaprojekti onkin jo hyvällä mallilla. Tykkään teatterista ja musiikista, luen, käyn näyttelyissä ja vietän aikaa läheisteni kanssa. Jos pankkikorttini kestäisi koko ajan villiä vinguttamista, rullailisin jatkuvasti punaista matkalaukkuani ympäri maailmaa. Onneksi laihemman lompakon aikaan reissufiilistä voi hakea muualtakin, kuten juuri elokuvista tai miksei vaikkapa lautaselta. Esimerkiksi pari viikkoa sitten Soup Around the World -viikon aikana tuli matkailtua kovastikin. Pikamatkailitko sinä Unirestan ravintoloissa tuolloin? Minne reissasit ja miten matka meni?

Kirjoittelen tänne blogiin havaintojani ja Unirestan kuulumisia kuukausittain. Vien sinut paikkoihin, joihin muuten ei välttämättä pääsisi käymään, sekä jututtamaan ihmisiä, jotka ovat tavalla tai toisella vaikuttamassa siihen, että Unirestan palvelu pelaa. Oletko muuten miettinyt, mistä ruokien raaka-aineet ovat peräisin? Hyvinkin läheltä, ja kevään aikana kerron tästä sekä monesta muusta mielenkiintoisesta aiheesta tarkemmin. Kysyäkin saa!

Jotta kuulet heti ensimmäisten joukossa ajankohtaisista tarjouksista, kilpailuista ja kuulumisista, seuraa meitä myös Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä! Vinkkaankin heti, että hyvinkin läheisessä lähitulevaisuudessa jossain näistä on luvassa aika makea arvonta.

Nähdään ja kuullaan taas pian!

Kommentointi

Nimi: *
Otsikko:
Kommentti: *
 

Ravintola-agentti

Ravintola-agentti tutkii suurennuslasin kanssa kaikkea, mikä liittyy Unirestaan ja sen asiakkaisiin.