Toimipaikkaesittely: Ravintola Kastari

24.02.2016  |  Kirjoittaja: Siina Hietajärvi

Kevät on jo hyvällä mallilla ja aurinkokin meitä hellii silloin tällöin. Meillä Unirestalla vuosi lähti käyntiin uusin kuvioin ja monen toimipaikan toiminta uudistui. Tänä vuonna etenkin Kastari on käynyt läpi uudistuksia ja nyt onkin ajankohtaista hieman kertoa mitä kaikkea Kastari oikein on.

Monelle yliopistolaiselle Kastari saattaa olla jo tuttu. Kastari sijaitsee Linnanmaan kampuksella hallintorakennuksessa. Tämän vuoden alusta se on Unirestan ainoa ravintola tällä kampuksella. Kastari on tavanomaisesti ollut hallintohenkilökunnan suosiossa, mutta tänä vuonna sen on löytänyt moni opiskelijakin.

Kastarin aukioloaikoja laajennettiin klo 15 saakka ja lounasvalikoimaa monipuolistettiin. Salaattipöytä laajeni ja sieltä voi nyt napata lautaselleen tai mukaan terveellisen ja kevyen salaatin vaikka lounaaksi. Helmikuussa entisen Julinian kuuluisa Kimmo ryhtyi taas tarjoamaan mehukkaita burgereita klo 13-15. Take-away tuotteita on tarjolla jokaiseen makuun, mikäli vaikka lounasaikaan sattuu kiire yllättämään.. Kastari palvelee myös edelleen koko Linnanmaan kampuksen aluetta kokous- ja tilaustarjoilutarpeissa.

Myös aamiaista on tarjolla. Koska aamiainen on monelle päivän tärkein ateria, Kastarista saa myös jatkossa kattavan aamupalan puuroineen päivineen klo 7.30-9.15. Kastari on Medisiinan ohella liittynyt myös Portaat Luomuun-ohjelmaan. Ravintola nousi heti tasolle 2 ja vastaisuudessa ruokalistalta löytyy entistä enemmän luomua. 

Muutosten myötä Kastari siis on uudistunut ja sehän on aina silloin tällöin hyvästä. Kastari ja sen henkilökunta haluavat toivottaa kaikki nauttimaan herkullista ruokaa jokainen arkipäivä!

Kommentointi

Nimi: *
Otsikko:
Kommentti: *
 

Ravintola-agentti

Ravintola-agentti tutkii suurennuslasin kanssa kaikkea, mikä liittyy Unirestaan ja sen asiakkaisiin.