Restapäivät tulevat!

30.01.2014  |  Kirjoittaja: Sari Köykkä

Ensi viikolla 5.-7.2.2014 toteutetaan Unirestan historian ensimmäiset Restapäivät. Kuten Restapäivien iskulause ”Nyt ei tarvi nuukailla” lupailee, ideana on tarjota houkuttelevia tarjouksia Hullujen päivien, Mammuttimarkkinoiden tai Sikapäivien tapaan.

Päivittäin on luvassa yllätystarjouksia ja kylkiäisiä lounaan ostajille. Lisäksi ruokailijoiden kannattaa tarkistaa astioiden palautuksen yhteydessä tarjottimensa pohja, sillä oranssin tarran löytäjät saavat itselleen palkinnon. Restapäivien ajan Aularavintolassa ja Kahvila Mintussa on tarjolla Tex-Mex buffet klo 15-18, minne ainakin Ravintola-agentti aikoo suunnata heti keskiviikkona!

Restapäivien logoksi on valittu huumorihengessä porkkana, sillä urbaanilegendan mukaan Unirestalla on tapana höystää porkkanalla kaikkea pitsasta nakkikeittoon. Nähtäväksi jää, missä määrin Restapäivien tuotteet sisältävät porkkanan ainesosia. Muuten Restapäivien pirteän oranssi ilme on poimittu Unirestan logon väreistä. Jatkossa Restapäivät on tarkoitus järjestää syksyllä ja keväällä.

Kommentointi

Nimi: *
Otsikko:
Kommentti: *
 

Ravintola-agentti

Ravintola-agentti tutkii suurennuslasin kanssa kaikkea, mikä liittyy Unirestaan ja sen asiakkaisiin.