Restapäivät 2015

13.02.2015  |  Kirjoittaja: Siina Hietajärvi

Uusi vuosi, uudet kujeet. Tämän vuoden ensimmäiset Restapäivät järjestettiin helmikuun toisella viikolla. Tarjouksia ja niiden myötä kaikkia ihania herkkuja oli tarjolla keskiviikosta perjantaihin eri puolilla Unirestan toimipisteitä.

Keskiviikkona Ravintola-agentti huomasi olevansa lounasaikaan hyvin nälkäinen ja niinpä suuntasin luentojen välissä maistelemaan yliopistolla sijaitsevan Aulakahvilan tarjouksia. Suurin vetonaula oli ehdottomasti metrilakupöytä, mutta koska jälkiruoka on syystäkin jälkiruoka, tilasin ensiksi Restapäivän kanawokin. Kanawokki osoittautui todella maukkaaksi ja annoskokokaan ei ollut pienimmästä päästä, mikä oli tietysti hyvä asia koska minulla oli sudennälkä.

Koska iltapäivällä herkkuhammasta alkaa aina kolottaa (kahvihammasta yllättäen myös), hipsin Juliniaan hakemaan tuoreita vohveleita ja nauttimaan lounasaikana ostamiani metrilakuja. NAM! Tänä vuonna Restapäivien vetonaulaksi osoittautui burger buffet. Viime vuosien tex-mex tarjoilun tilalle oli tullut burger buffet joka tarjoiltiin sekä yliopiston Aularavintolassa että Oulun keskustassa Unirestan Vanilla ravintolassa. Tottakai ravintola-agentin asemassa minä jonotin kiltisti keskiviikkona herkuttelemaan burgereilla ja hetken sainkin jonottaa: jo keskiviikkona buffet oli niin suosittu, että jono kiemurteli Aularavintolassa pöytien ympäri portaille saakka. Mutta hyvää kannattaa odottaa, burger oli herrrrkullinen! Harkitsin syöväni burgerin myös toisena päivänä, mutta kiire yllätti ja herkuttelu jäi yhteen kertaan.

Torstaina ja perjantaina ravintola-agentin toimessani kävin kurkkimassa muiden Unirestan toimipisteiden tarjouksia, sillä tarjoukset vaihtelivat toimipaikoittain. Tänä vuonna metrilakujen levikkiä oli suurennettu ja useasta pisteestä löytyi metrilaku-piste. Mahtavaa! Myös työruokailijoita oli muistettu ja tarjouksia löytyi myös Mintusta, Vanillasta, Preludista ja Castaneasta.

Restapäivät olivat eri toimipaikoissa hyvin esillä ja oranssi väri suorastaan pomppasi silmille, mikäs sen parempaa. Unirestan virallista Restaporkkanaa ei tänä vuonna valitettavasti nähty, sillä porkkana oli epäonnisesti joutunut talven armoille ja paleltunut. Ensi vuonna parempi onni!

Kommentointi

Nimi: *
Otsikko:
Kommentti: *
 

Ravintola-agentti

Ravintola-agentti tutkii suurennuslasin kanssa kaikkea, mikä liittyy Unirestaan ja sen asiakkaisiin.