Reipasta meinikiä Unirestan Restapäivillä

06.02.2014  |  Kirjoittaja: Sari Köykkä

Keskiviikkona 5.2.2014 polkaistiin käyntiin Unirestan ensimmäiset ja odotetut Restapäivät! Mielenkiintoa ja innostusta kampanjaa kohtaa oli aistittavissa asiakkaiden parissa jo viime viikolla, kun ensimmäiset mainokset ilmestyivät ravintoloihin. Nyt oli aika lunastaa odotukset!

Restapäivien pirteän oranssi värimaailma oli otettu haltuun kauttaaltaan ja henkilökuntakin oli sonnustautunut teeman mukaisiin T-paitoihin. Keneltäkään ei voinut jäädä huomaamatta, että nyt on jotain tekeillä. Itse suuntasin ensimmäisenä lounaalle ja Restapäivien kunniaksi alkuruokana oli tarjolla porkkanakeittoa. Pisteet kotiin vei jälkkäriksi nautitut 3 macaron-leivosta lounaskahvin kera, yhteen 1.95€! Todellista arjen luksusta, WAU! Luulenpa, että saman setin hinta keskustakahvilassa olisi lähennellyt 10e. Ystäväni osti macaroneja myös kotiin viemiseksi (3kpl/1€).

Aulakahvilasta löytyi tee-se-itse piste hodareille (2€) ja raudat olivat kuumana vohveleiden (2€) paistoon. Hyvä idea ja edulliset hinnat. Paperikaupan edessä oli kuhinaa tavallista enemmän ja asiakasmagneetiksi paljastui metrilakujen myyntipiste. Paperikaupan Kaisulla oli markkinahumua kerrakseen ja lakut myytiin loppuun jo iltapäivällä. Mutta huomenna perjantaina niitä saa taas!

Iltapäivän päätteeksi Ravintola-agentin raati suuntasi vielä keskustaan Kahvila Minttuun paljon puhuttuun tex-mex bufettiin. Buffet oli selvästi ladannut suuria odotuksia asiakkaiden keskuudessa ja Mintussa olikin joukko asiakkaita jonottamassa buffettiin pääsyä jo 15 minuuttia ennen sen aukeamista. Tarjolla oli perus tortillatäytteet (salaattia, tomaattia, jalapenoa, maissia ja guacamolea sekä salsaa ja nachoja), kastikkeina oli kasvis- ja lihavaihtoehto. Plussaa oli laaja erikoiskastikkeiden valikoima sivupöydällä!

Texmex-ateriassa oli asiaankuuluvat elementit ja runsaasti chilipotkua. Jälkkäriksi nautittu suklaa moussekaan ei meinannut maistua juuri miltään chilipoltteen vuoksi, hauskaa! Kokonaisuudessaan tämä paljon mainostettu texmex-buffet ei kuitenkaan täysin lunastanut odotuksiaan, sillä tarjonta ei poikennut tarpeeksi merkittävästi opiskelijaruuasta. Mainostuksessa ja mielenkiinnon herättämisessä oli sen sijaan onnistuttu erinomaisesti. Uskon kuitenkin, että palautteen perusteella pieniä juttuja itse buffet-tarjoilun puolella voidaan petrata ensi kertaa varten. Restapäivät jatkuvat vielä torstain ja perjantain ajan Unirestan ravintoloissa. Käy nappaamassa tarjoukset parempiin suihin!

Kommentointi

Nimi: *
Otsikko:
Kommentti: *
 

Ravintola-agentti

Ravintola-agentti tutkii suurennuslasin kanssa kaikkea, mikä liittyy Unirestaan ja sen asiakkaisiin.