Ravintola-agentin tuparit

03.06.2013  |  Kirjoittaja: Sari Köykkä

Näin kesän kekkereiden alla päätin testata kuinka Unirestan juhlapalvelu handlaa pitopalvelupuolen. Muutimme juuri kämppikseni kanssa unelma-asuntoon Oulun parhaalle paikalle, joten mikäpä olisikaan ollut parempi syy pitää pienet pirskeet! Vieraiden määrän vuoksi ulkopuolinen apu tarjoilun suhteen oli enemmän kuin tervetullutta.

Näin kaikki meni:

Ensimmäisenä otin yhteyttä Unirestan juhlapalveluihin sähköpostitse (juhlat@uniresta.fi) ja kerroin tilaisuuden luonteesta, tarjoilutoiveista sekä erikoisruokavalioista ja vierasmäärän. Vastaus ja ensimmäinen tilausluonnostelma tuli erittäin sutjakasti ja pääsimme pian yhteisymmärrykseen menusta, johon kuului härkävoileipäkakku ruisleipään tehtynä, yrttisalaatti & salaatinkastike ja hedelmäinen täytekakku. Täytyy myöntää, että olin melko skeptinen voileipäkakusta, koska siitä juontuu helposti vanhahtava mielikuva raskaasta syötävästä. En olisi kuitenkaan voinut olla yhtään onnellisempi, kun kuulin, että saisimme tarjottavat kotiovelle toimitettuna hieman ennen vieraiden saapumista! Täydellistä!

Juhlapäivänä Snellmanian ravintolapäällikkö Arto varmisti vielä puhelimitse tuotteiden toimittamista koskevat seikat. Unirestan oma luottoautokuski Hans toimitti tuotteet meille hyvissä ajoin. Ja BOOM! Kun avasimme laatikot ilmoille pääsi ällistynyt riemunkiljahdus! Siis WAU, nyt oli Unirestan kondiittori Sampo laittanut peliin parastaan! Uskomattomia taidonnäytteitä! Kotikokkien laittamat nakit ja lihapullat hivutettiin pika vauhtia taka-alalle. Seuraavaksi saapuivatkin jo vieraat, jotka ohjasimme oikopäätä tarjottavia maistelemaan.

Kuten sanottu eniten jännitin voileipäkakkua, mutta homma kääntyikin päälaelleen, sillä härkävoileipäkakku osoittautui tarjoilupöydän suosikiksi! Voileipäkakun kanssa nautittu salaatti täydensi lautasta loistavasti ja salaatin kastike ihanaa omatekoista. Täytekakku oli upea ja näyttävä, suussa sulavaa! Gluteenittomat vieraamme oli otettu huomioon omilla herkuillaan ja niistäkään ei kuulunut moitteen sanaa.

Voin lämpimästi suositella Unirestan juhlapalvelujen ruokia ja kotiinkuljetuspalvelua kokonaisuudessaan. Erityisesti kuljetuspalvelu oli loistava plussa kiireisen aikataulumme keskellä. Kokonaisuus ylitti odotuksemme, mikä lienee paras arvio!

Kommentit (2)

11.06.2013  |  Anonyymi

kiva tarina

Ihana tuo viimeinen kuva jossa pojat ovat niin kovin yllättyneitä!

27.06.2013  |  Anonyymi

Reply

Heh, kiitos, juhlat olivat todellakin hauskat ja pöydän antimet yllättivät. :P

Kommentointi

Nimi: *
Otsikko:
Kommentti: *
 

Ravintola-agentti

Ravintola-agentti tutkii suurennuslasin kanssa kaikkea, mikä liittyy Unirestaan ja sen asiakkaisiin.