Preludin joulupöytä notkuu sesongin herkkuja

10.12.2014  |  Kirjoittaja: Sari Köykkä

Tänään keskiviikkona Unirestan ravintoloissa saadaan jouluaterian myötä ensikosketus nopeasti lähestyvään juhlaan. Todellisten jouluruokien ystävien kannattaa suunnata ensi viikolla myös Preludin perinteiseen joulubuffetiin, jossa on mahdollista päästä nauttimaan perinteisen lanttu- ja porkkanalaatikon lisäksi laajempi kattaus uutta ja vanhaa yhdisteleviä jouluherkkuja. Preludi on koristeltu kauniisti ja tarjoaa kokonaisvaltaisen jouluelämyksen hyvän ruuan ystäville. Mikäpä olisi parempi tapa rentoutua jouluvalmistelujen keskellä kuin viettää kiireetön hetki hyvän ruuan ääressä ystävien tai kollegoiden kanssa. Menusta voi toki poimia samalla ideoita myös oman jouluaterian suunnitteluun.

Buffetmenusta mielenkiintoisimpana esiin nousee muun muassa sweet chili –lohi ja granaattiomenasalaatti sekä tietysti rommihedelmäjälkkäri kanelikermavaahdolla. Joulupöytä on tarjolla arkisin 15.-23.12. klo 11-14.

JOUBUFFETIN MENU http://www.uniresta.fi/ravintolat/ajankohtaista/ravintola-preludin-joulupoyta-15.-23.12.2014-klo-11-14.html

Kommentointi

Nimi: *
Otsikko:
Kommentti: *
 

Ravintola-agentti

Ravintola-agentti tutkii suurennuslasin kanssa kaikkea, mikä liittyy Unirestaan ja sen asiakkaisiin.