Pääsiäispirskeet Villa Lipporannan huvilalla

15.04.2014  |  Kirjoittaja: Sari Köykkä

Tuirassa Oulujoen suistossa sijaitsee upea Villa Lipporanta, jossa vietettiin viime viikolla ainejärjestöjen edustajille suunnattua iltapäivää hyvän ruuan, juoman ja musiikin merkeissä. Uniresta haluaa tehdä läheistä yhteistyötä opiskelijoiden kanssa ja kutsui siksi kevään kunniaksi ainejärjestöjen edustajia tutustumaan Villa Lipporannan huvilalle. Villa Lipporannan arvokas miljöö ja loistava sijainti mukautuu hyvin esimerkiksi sitisien, vuosijuhlien ja karonkkojen järjestäjien tarpeisiin.

Saapuessani tunnelma Lipporannassa oli rennon viihtyisä. Toimitusjohtaja Kaija-Liisa oli ovella vastassa alkujuomien kanssa ja musiikista vastaava DJ Hammer oli valinnut taustalle svengaavaa swing musiikkia. Henna Antila esitteli Lipporannan tiloja, joista löytyy muun muassa lukuisia vanhoja kamiinoja, sikarihuone (Lipporanta on tosin nykyään savuton) ja korkeat joella avautuvat ikkunat.

Tuttuun Unirestan tyyliin illan ruokapuoli oli hoidettu viimeisen päälle. Saimme nauttia mm. lohimoussea, salaatteja ja kalkkunanrintaa punaviinikastikkeen ja parmesaaniperunoiden kera. NAM! Ruokailun jälkeen oli vielä pieni pääsiäiseen liittyvä kisailu, jossa etsimme kuumeisesti Hennan ja Satun piilottamia munayllätyksiä. Itse löysin pääsiäismunistani muutamat lounasliput jälkkärijuomien kera. Jeejee :)

Villa Lipporanta jäi mieleen houkuttelevana paikkana juhlien järjestämiseen esimerkiksi tulevia valmistujaisiani ajatellen. Paikalle saa tilattua kätevästi Unirestan maukkaan tarjottavat juhlapalvelusta. Seuraavia pitoja odotellessa!

Kommentointi

Nimi: *
Otsikko:
Kommentti: *
 

Ravintola-agentti

Ravintola-agentti tutkii suurennuslasin kanssa kaikkea, mikä liittyy Unirestaan ja sen asiakkaisiin.