Lauantaibrunssi Kahvila Mintussa

20.09.2013  |  Kirjoittaja: Sari Köykkä

Lauantai aamuna monen opiskelijan mieli halajaa maukkaalle brunssille keräämään voimia ja puimaan menneen viikon tapahtumia. Päätimme ystävieni kanssa katsastaa kahvila Mintun tarjonnan Valveella, sillä se ainoa lauantaisin avoinna oleva opiskelijaravintola keskustan alueella. Sijainti aivan kauppojen tuntumassa on loistava ja tarjoaa tilaisuuden esimerkiksi shoppailukierroksen jälkeiselle hengähdystauolle.

Kun saavuimme, lounasaika oli kiireisimmillään ja asiakkaita salin täydeltä, mutta löysimme onneksi vapaan pöydän. Ravintolan siisteys oli erinomainen kiireisestä ajankohdasta huolimatta ja palvelu ystävällistä. Myös ilmainen parkkipaikka täsmälleen ravintolan oven edessä ei olisi voinut yllättää iloisemmin! Ravintolan valoisa ja avara miljöö Valveella antaa aihetta viivähtää pidempäänkin ja eräs opiskelijaporukka näyttääkin valinneen Mintun jaostonsa kokouksen pitopaikaksi.

Minä ja ystäväni yhdistelimme brunssin kyseisen päivän lounas menuta ja kahvilapuolen tarjontaa yhdistelemässä ja soveltamalla. Lounaalla oli sekä kasvis- että jauhelihapihviä, raikkaat salaatit ja ananasta, tuoreet leivät ja levitteet sekä kuningatarvaahtoa jälkkäriksi. Brunssin makeaa puolta täydentämään nappasimme kahvilavitriinistä tiramisun, suklaakakun ja isot kahvit sekä smoothien. Pakko sanoa, että HYVÄÄ OLI! Erityiskiitoksen annamme pihvien lisukkeena olleelle chilimajoneesille (NAM!) ja smoothielle!

Tulimme siihen tulokseen, että Mintusta saa hinnaltaan ehdottomasti Oulun opiskelijaystävällisimmän brunssin. Laskin, että 3x lounas, 3x jälkkäri, 2x kahvi, smoothie, tiramisu ja kakku tekivät noin 7 euroa henkilö. Hinta-laatusuhde enemmän kuin kohdillaan! Kahvila-ravintola Minttu • Kulttuurikeskus Valveella, Hallituskatu 7 • Lounas lauantaina klo 11-15 ja arkena 10.30-18

Kommentit (1)

07.10.2013  |  Kastari

Hieno idea käydä brunssi rakentamassa lounasaineksista!

Kommentointi

Nimi: *
Otsikko:
Kommentti: *
 

Ravintola-agentti

Ravintola-agentti tutkii suurennuslasin kanssa kaikkea, mikä liittyy Unirestaan ja sen asiakkaisiin.