Juhlava äitienpäivälounas Preludissa

05.05.2014  |  Kirjoittaja: Sari Köykkä

Äitienpäivä lähestyy! Omassa perheessäni tämä keväinen sunnuntai on usein tapana viettää herkutellen ja yhteistä aikaa vaalien. Viime vuonna varasimme hyvissä ajoin pöydän Madetojan salin äitienpäivä lounaalta, mikä osoittautui loistavaksi valinnaksi.

Tänäkin vuonna menun lukemiseen menee pieni tovi ja poimin mieleeni jo useamman herkkuruokalajin. Erityisesti katkarapu skagen ja lime-inkivääri marinoitu broileri, siika ja korvasienikastike sekä pitkä jälkiruokalista saavat veden herahtamaan kielelle. Ja mikä parasta, Preludin äitienpäivälounaalla voi keskittyä nauttimiseen ja jättää huolen ruuan valmistamisesta Unirestan ammattilaisille.

Viime vuoden lounaalta jäivät lähtemättömästi mieleen Preludin kaunis kattaus ja Oulun Sinfonian viulisti, joka huolehti lounasvieraiden viihdytyksestä. Elävä musiikki luo aina oman, fiilistä nostattavan lisänsä tunnelmaan ja saa Preludin lounaan myös erottumaan edukseen.

Päivällä on kaksi kattausta, klo 12 ja 14. Hintaa on 32 euroa, mutta opiskelijahinta tipahtaa 28 euroon per henkilö. Pöytävarauksen hoitaa kätevimmin puhelimitse 044-722 0492 tai sähköpostilla preludi@uniresta.fi.

Kommentointi

Nimi: *
Otsikko:
Kommentti: *
 

Ravintola-agentti

Ravintola-agentti tutkii suurennuslasin kanssa kaikkea, mikä liittyy Unirestaan ja sen asiakkaisiin.