Ilmaisia lounaita ja porkkanaselfieitä lukuvuoden aluksi

10.09.2014  |  Kirjoittaja: Sari Köykkä

Syksyn alkuun kuuluu arkeen paluu ja uuden alun juhlistaminen. Yliopiston avajaisviikkoa on vietetty monenlaisten tapahtumien merkeissä ja Uniresta on ollut osaltaan mukana tapahtumien keskipisteessä.

Kuten toimenkuvaan kuuluu, Uniresta on ollut mukana pitämässä huolta, että ruokahuolto pelaa myös juhlahumussa. Maanantaina Rotuaarille vietettiin virallista avajaisjuhlaa, jossa Uniresta jakoi höyryävää hernekeittoa. Ilmainen lounas! Ja jotkut väittävät, että sellaista ei ole olemassakaan. Ei ihme, että Unirestan keittoteltan edessä oli lähes katkeamaton jono. Jostain syystä ruoka maistuu aina erityisen hyvälle ulkona ja etenkin syksyn raikkaassa säässä. Kylkiäiseksi saattoi napata Unirestan omana haalarimerkin täydentämään kokoelmaa. Mahtavaa opiskelijoiden perustarpeiden huomiointia.

Tiistaina yliopistolla vietettiin ARS Linnanmaa -taidepäivää ja Unirestan kondiittori Sampo oli taitellut niinikään taideleivoksia päivän teeman mukaisesti. Herkullisen leivoksen kaveriksi saattoi napata maistiaisen Kulta Katriinan luomukahvia. Maistelijoiden keskuudessa oli havaittavissa paljon hyväksyviä päännyökytyksiä ja pikagallupin mukaan tämä ei johtunut yksinomaan ilmaisesta tarjoilusta. Jatkossa luomukahvio on saatavilla Paperikaupasta. KYLLÄ! Paperikauppaan on tullut uutuutena kahvipiste!

Keskiviikkona koin ensikohtaamisen Unirestan uuden maskotin Porkkanan kanssa. Porkkana oli edustamassa yliopistolla järjestetyillä järjestömessuilla yhdessä Kaija-Liisan ja Satun kanssa. Pitihän sen #porkkanaselfie’kin ottaa! Selfiellä pääsee osallistumaan Instagram-kilpailuun, jossa palkinnot ovat huimat. ;) Lisäksi järjestömessuilla saattoi voittaa itselleen onnenpyörästä ilmaisen lounaan, mikä todisti toist,amiseen että ilmaisia lounaita on ehkä sittenkin olemassa…

Ja bileet jatkuu… Uniresta mukana myös Vulcacnalian iltajuhlassa Möljällä. Siellä kannattaa etsiä käsiinsä Unirestan porkkana ja napata #porkkanaselfie!

Kommentit (1)

11.09.2014  |  Anonyymi

hvää ruokaa

Porkkana on ihan pop!

Kommentointi

Nimi: *
Otsikko:
Kommentti: *
 

Ravintola-agentti

Ravintola-agentti tutkii suurennuslasin kanssa kaikkea, mikä liittyy Unirestaan ja sen asiakkaisiin.