Ikimuistoisten juhlien resepti

09.01.2017  |  Kirjoittaja: Samira Fahim

Uusi vuosi tuo aina mukanaan myös uusia mahtavia juhlia ja tilaisuuksia, joiden onnistumisessa viihtyisä paikka ja herkulliset tarjoilut ovat ratkaisevassa roolissa. Mikään ei romuta juhlamieltä pahemmin kuin liian kova kiire tai jatkuva pieni pelko takaraivossa siitä, että jotain on unohtunut hankkia, tarjottavat kärtsähtävät uuniin tai astioita ei ehkä kuitenkaan riitä kaikille vieraille. Tuntuuko tutulta? Vai oletko juhla-asiantuntija, joka taikoo vuodesta toiseen hienot tarjoilut, keittää kahvit ja tiskaa astiat kaikissa suvun ja työ- tai harrastusporukan kekkereissä, mutta kaipaisi välillä mahdollisuutta istua rauhassa valmiiseen juhlapöytään muiden kanssa? Se on enemmän kuin sallittua ja jopa suotavaa. Anna luotettavan ja osaavan ammattilaistiimin hoitaa käytännön järjestelyt ja keskity itse nauttimaan sekä seurustelemaan vieraidesi kanssa!

Oletko suunnittelemassa häitä, syntymäpäiviä, ristiäisiä, karonkkaa, henkilöstöjuhlaa, läksiäisiä, vuosijuhlaa tai muuta tilaisuutta, josta voisimme yhdessä tehdä ikimuistoisen? Tarvitsitpa sitten pientä apua tai koko juhlan ammattimaista järjestämistä, Hilikku Catering hoitaa sen!

Hilikku Cateringin ammattitaidolla järjestyvät käden käänteessä niin pienen porukan leppoisat saunaillat kuin jopa tuhansien vieraiden arvokkaat juhlallisuudet. Jokainen tilaisuus on erityinen, ja kokenut tiimi pitää huolen siitä, että sinä voit vain keskittyä hetkestä nauttimiseen. Toivotko juhliisi perinteisiä kuvioita vai haaveiletko erikoisemmista järjestelyistä? Meiltä onnistuvat molemmat, räätälöidään yhdessä juuri sinun unelmiesi teeman mukainen kokonaisuus! On kätevää, kun saat yhdestä paikasta kaiken mahdollisen aina menun suunnittelusta ja ruuista, tiloista, astioista, kattauksista, somistuksista, kuljetuksista ja tarjoilutyöstä lähtien, tai halutessasi voit valita vain osan tästä kokonaisuudesta.

Hilikku Cateringin tarjoilut saavat jatkuvasti runsaasti kehuja, eikä se ole ihme, sillä Hilikun keittiötä hallitsevat alan kovat ammattilaiset. Jokainen ruokalaji suunnitellaan tarkasti näyttämään ja maistumaan viimeisen päälle ihanalta. Erityisruokavaliot huomioidaan aina ilmoitusten mukaan, eikä näistä herkullisista erikoisannoksista peritä lisämaksuja.

Ravintola Hilikun tilat taipuvat näppärästi sekä pieniin että isompiinkin juhliin, ja salin lisäksi käytössä on kabinetti. Tutustu myös Hilikku Cateringin kautta varattaviin juhla- ja saunatiloihin.

Alla muutama kuvamaistiainen viime vuoden lopulla ravintola Hilikussa juhlituista häistä. Taitavan tiimin juhlavalmisteluja seuratessa tuli sivusta järjestelyjä seuranneellekin hyvä mieli – iloisella fiiliksellä ja jämptillä tekemisen meiningillä saatiin säpäkästi aikaan kauniin tunnelmallinen tilaisuus herkullisine tarjoiluineen. Vieraat viihtyivät ja nauttivat!

Olemme Hilikku Cateringin kanssa mukana Suomen Häämessuilla 4.2. Oulussa. Tule moikkaamaan ja tutustumaan tarkemmin tarjontaamme! Seuraa myös meitä Facebookissa, sillä pian sivullamme käynnistyy kisa, johon osallistumalla voit voittaa liput messuille!

p.s. Muistathan myös Hilikun herkullisen kokouspakettitarjouksen? Kokous- tai koulutuspäivä sujuu leppoisasti näissä viihtyisissä, persoonallisissa ja joustavasti muunneltavissa tiloissa. Päivän aikana pääsette nauttimaan maukkaan lounaan buffetpöydästä sekä aamu- ja iltapäiväkahvit kahvileipineen hintaan 29 e/hlö. Tarjous on voimassa 28.2.2017 saakka. Soita (044 3500 427) ja varaa teille sopiva päivä tai useampikin!

Kommentointi

Nimi: *
Otsikko:
Kommentti: *
 

Ravintola-agentti

Ravintola-agentti tutkii suurennuslasin kanssa kaikkea, mikä liittyy Unirestaan ja sen asiakkaisiin.