Hyvän mielen aamiainen Juliniassa

29.10.2013  |  Kirjoittaja: Sari Köykkä

Arkisen yliopistopistopäivän aloitus sai minun ja opiskelukavereideni mielessä kokonaan uuden merkityksen, kun eräänä aamuna raahauduimme paikalle hieman tavallista aikaisemmin ja suunnistimme Ravintola Julinian runsaalle aamupalalle. Testi aamuna on tarjolla useaa eri leikkelettä ja juustoa, kananmunia sekä raikkaampaa vihannespuolta. Lisäksi hintaan kuuluu puuro tai mysli täyteläisten marmeladien kera (NAMS!) sekä leivät, joita oli tarjolla useaa sorttia. Aamiaisleivän voi halutessaan paahtaa, mikä on mielestäni ihana lisä Julinian palveluihin. Juomapuolta edustivat erittäin laadukkaat God Morgon -mehut, jotka nostivat mielestämme aamupalan tasoa erittäin paljon. Laadukkaat mehut ovat arjen ylellisyyttä, mitä ei tule itse hankkineeksi joka päivä. Lisäksi oli tarjolla tietysti tuoretta kahvia ja haudutettua teetä.

Olimme aamupalalla heti kahdeksalta ja ravintolassa oli melko rauhallista. Esimerkiksi ryhmätyön suunnittelu tai porukalla opiskelu olisi onnistunut vallan mainiosti aamiaisen ohessa. Me sen sijaan keskityimme lähinnä suunnittelemaan mitä kaikkea pitäisi tehdä, samalla kun nautimme päivän tärkeintä ateriaa. Koulutöiden polkaiseminen käyntiinvalmiin aamiaisen siivittämänä antaa myös muutaman kaivatun lisäminuutin nukkumiseen, kun ei tarvitse varata aikaa aamupalan nauttimiseen kotona. Ei lainkaan hassumpaa!

Valitsimme kaikki lautasillemme puuroa, joka yhdessä muiden antimien kanssa piti nälän iltapäivän puolelle saakka. Tulimme siihen tulokseen, että 4,04 euroa täydestä aamiaissetistä ei ole lainkaan paha hinta, vaikkakin joka päiväsenä tapana se saattaisi alkaa rasittaa kukkaroa liikaa. Pelkkä puuro ja juoma maksaa vain 1,55 euroa, mikä voisi olla varteenotettava vaihtoehto sekin. Kaiken kaikkiaan Julinian aamiainen oli aivan ihana ja rento tapa aloittaa päivä! Herääminenkin sujui kuin itsestään loistavan aamiaisseuran ansioista!

Aamiainen Juliniassa MA-TO klo 7.45-9:15, PE klo 8:30-9:30

Hinnat:

4,04 € opiskelijat
4,50 € henkilökunta
1,55 € puuro ja juoma  

 

Kommentointi

Nimi: *
Otsikko:
Kommentti: *
 

Ravintola-agentti

Ravintola-agentti tutkii suurennuslasin kanssa kaikkea, mikä liittyy Unirestaan ja sen asiakkaisiin.