Huhtikuun unirestalainen - Henkilöstökoordinaattori Iina

01.04.2014  |  Kirjoittaja: Sari Köykkä

Henkilöstökoordinaattori Iina Hand on yksi Unirestan hallintonpuolella työskentelevistä henkilöistä. Iina tuli Unirestalle palkanlaskijaksi huhtikuussa 2011, mutta sittemmin työnkuvaa ja nimikettä on muutettu koskemaan palkkojen lisäksi myös muut henkilöstöasiat. Palkanlaskijan työ on erittäin sitovaa ja kuukaudessa Iinalla on keskimäärin yksi viikko, jolloin palkkoja ei ole menossa maksuun.

Työssään Iina tarvitsee tarkkuutta ja ravintola-alan työehtosopimusten tuntemusta. Jatkuva toimintatapojen kehitystyö on haaste ja tuo mielenkiintoa rutiinien vastapainoksi. Mieleenpainuvimpia aikoja Iinan uralla ovat olleet Unirestan toimitusjohtajan vaihtuminen ja sen myötä tulleet muutokset. Myös parhaillaan käynnissä oleva organisaatiomuutos myllertää totuttuja kuvioita.

Koulutukseltaan Iina on tradenomi ja ennen Unirestaa Iina työskenteli 3 vuotta palkanlaskijana Katri Antellilla. Iina on tykästynyt ravintola-alan ihmisten elämäniloon ja rempseyteen ja samat asiat ovat ilahduttaneet häntä myös Unirestalla. Kun ollaan porukalla liikenteessä, tylsiä hetkiä ei ole! Iinan suhde ruoanlaittoon ei mene aivan käsikädessä ravintola-alalla työskentelyn kanssa. Vapaa-ajalla ruuat eivät lähentele gourmet-tasoa vaan hän tyytyy simppeliin arkiruokaan.

Suurin osa Iinan vapaa-ajasta pyörii koirien ja kouluratsastuksen parissa. Iinalla on 4 koiraan, joiden kanssa hän harrastaa agilityä ja tottelevaisuuskoulutusta. Viime aikoina osaa aktiivisen naisen harrastuksista on alkanut rajoittaa Iinan raskaus. Hän jää kevään kuluessa äitiyslomalle. Ensimmäisen äitiyslomapäivän suunnitelmatkin ovat jo selvillä; silloin Iina hemmottelee itseään kampaajalla.

Kommentointi

Nimi: *
Otsikko:
Kommentti: *
 

Ravintola-agentti

Ravintola-agentti tutkii suurennuslasin kanssa kaikkea, mikä liittyy Unirestaan ja sen asiakkaisiin.