Hilikun täydeltä herkkuja

14.11.2016  |  Kirjoittaja: Samira Fahim

Terveiset rapia kuukausi sitten ovensa avanneesta Hilikusta! Kylläpä ensimmäinen kuukausi menikin hujauksessa! Näistä roudaus- ja mööbleeraustunnelmista aloitettiin...

...ja näihin tyylikkäisiin fiiliksiin päädyttiin. Seuraavaksi pääsetkin kurkistamaan, mitä kaikkea mainiota meillä on sinulle tarjolla! :)

Lounaslistoiltamme löytyy klassikkoruokia, modernimpia ja kansainvälisempiä vaihtoehtoja sekä maukasta kasvisruokaa, joka on aina vegaanista. Hilikun ruokalistan isä, tuotekehityspäällikkömme Jarmo on koonnut kullekin päivälle kiinnostavan kombon, josta löytyy varmasti maistuvia vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Hän on myös pitänyt huolen siitä, että kasvisruuat ovat monipuolisia ja vegaaninkin lautaselta löytyy esimerkiksi riittävästi proteiinia. Tarjolla on päivittäin myös keittoa sekä runsas salaattitori. Lounaaseen sisältyy kahvi tai tee ja keksi. Isomman makeannälän taas taltuttavat talon vaihtuvat jälkkäriherkut.

Ja herkuista onkin näppärä siirtyä siihen viralliseen Hilikun Herkkuun, eli viikoittain vaihtuvaan, lautasannoksena tarjoiltavaan erikoislounaaseen. Se sopii mainiosti esimerkiksi fiinimmällekin bisneslounaalle tai niihin hetkiin, kun tekee muuten vain mieli nauttia jotain aivan erityistä hyvää. Jonin käsissä on ehtinyt syntyä syksyn aikana upeita herkkuannoksia muun muassa karitsasta, siiasta ja raudusta. Tällä viikolla Hilikun Herkkuna on muuten tarjolla porsaan potkaa, punaviinikastiketta, perunakakkua ja juureksia. Pistäpä testiin vaikka jo heti tänään!

Hilikun keittiössä kokataan toisinaan myös omalla savustuspöntöllä ja hiiligrillillä, joten maut ovat todellakin kohdillaan. 

Hilikun ison keittiön perältä löytyy kondiittorimme Sampon valtakunta. Konditoriassamme valmistuu päivittäin valtava määrä upeita makeita ja suolaisia luomuksia Unirestan ravintoloihin sekä tilauksesta kokouksiin, juhliin ja muihin kokoontumisiin. Jos siis kaipaat ihanaa tarjottavaa tilaisuuteesi, oli se sitten pieni palaveri tai suuri juhla, tilaa herkut meiltä! Tarkemmat yhteystiedot löydät osoitteesta www.uniresta.fi/konditoria.html

Kabinettiimme mahtuu noin 30 ja ravintolasalin puolelle jopa parisataa henkeä, ja viihtyisät tilamme ovat näppärästi muunneltavissa toiveiden mukaan monenlaisiin tarkoituksiin. Olipa kyse pienestä palaverista, vuosijuhlista, pikkujouluista tai häistä, tilaisuus ja maukkaat tarjoilut järjestyvät loistavasti täältä. Juhlia meillä on päästy jo viettämään useampia, ja kabinettikin on ollut kovassa käytössä. Pääsimme itsekin testaamaan sitä muutama viikko sitten koko Unirestan henkilöstön koulutuspäivänä. Ilmeet kertovat, miten hyvin siellä viihdyttiin! 

Tiedätkö muuten, mitä hilikku-sana tarkoittaa? Näissä Åströmin nahkatehtaan entisissä tiloissa on harjoitettu ravintolatoimintaa pitkän aikaa, ja aikoinaan ravintola oli jaettu kahteen osaan - Markan puoleen ja Hilikun puoleen. Markan puoli oli parempitasoinen, Hilikun puoli halvempi ja vaatimattomampi. Nimivalinta on aikanaan ollut oikein osuva, sillä hilikku-sana tarkoittaa 25-pennistä. Monen mutkan kautta nyky-Hilikku sijaitsee tällä hetkellä vanhan Markan puolen paikalla. Symppis vanha nimi on säilynyt, mutta herkullisten tarjottavien taso on noussut kyllä kohisten vanhan Hilikun puolen ajoista!

Joko olet käynyt tutustumassa uuteen Hilikkuun? Koko tiimimme puolesta lämpimästi tervetuloa, nähdään pian!

p.s. Oletko järkkäämässä kokous- tai koulutuspäivää? Tervetuloa meille! :) Marraskuun loppuun saakka kokouspaketti tarjoushintaan 29 €/hlö (sis. lounaan buffetpöydästä sekä aamu- ja iltapäiväkahvit maukkaine kahvileipineen). Soita ja varaa numerosta 044 3500 427!

Tuoreimmat kuulumisemme ja tarjouksemme löydät myös Facebookista ja Instagramista (@ravintolahilikku).

Kommentointi

Nimi: *
Otsikko:
Kommentti: *
 

Ravintola-agentti

Ravintola-agentti tutkii suurennuslasin kanssa kaikkea, mikä liittyy Unirestaan ja sen asiakkaisiin.