Hävikkiviikko 11.–17.9.2017

08.09.2017  |  Kirjoittaja: Samira Fahim

Ruoka on liian hyvä ja tärkeä asia hukattavaksi! Onneksi on monia tapoja vähentää ruokahävikkiä, ja näihin tarpeellisiin talkoisiin mekin haluamme päivittäin osallistua. Valtakunnallista Hävikkiviikkoa vietetään 11.–17. syyskuuta, ja tietenkin myös meidän ravintolamme ovat siinä mukana!

Joko jämälounas on sinulle tuttu? Sitä on tarjolla H2O-ravintoloissa tunnin sekä Hilikussa ja Castaneassa puoli tuntia ennen lounasajan päättymistä. Jämälounaalla lautaselle saa kerätä kaikkea, mitä ravintolan lounaspöydästä löytyy (pöytää ei enää tässä vaiheessa täydennetä). Ruuan hinta on 5 e/henkilö, ja sen voi napata näppärästi myös mukaan. H2O-ravintoloissa Salaattitori ei sisälly jämälounaaseen.

Meiltä voit pelastaa edullisesti ylijäämäruokaa myös ResQ-palvelun kautta. Tähän mennessä olette pelastaneet ravintoloistamme jo huiman määrän hävikkiruokaa, lähes 10 000 annosta! Huikeaa!

Oletko jo kokeillut ResQ-palvelua? Jos et, niin Hävikkiviikolla on mitä mainioin aika aloittaa! Ruuan pelastaminen ResQ:n kautta on helppoa ja nopeaa. Selaa ja osta annoksia puhelimellasi tai netissä ja nouda ne ravintolastamme samana päivänä siihen aikaan, kun sinulle sopii. ResQ-annoksia voit noutaa Kastarista, Medisiinasta, Vanillasta, Preludista, Castaneasta ja Hilikusta sekä kaikista H2O-ravintoloistamme. Tutustu palveluun osoitteessa resq-club.com.

Maailmassa heitetään vuosittain hurjat 1,3 miljardia tonnia ruokaa hukkaan. Pidetään yhdessä huoli, ettemme kasvata tuota määrää enää yhtään enempää! Tervetuloa siis viettämään Hävikkiviikkoa kanssamme ja herkuttelemaan samalla edullisesti!

Kommentointi

Nimi: *
Otsikko:
Kommentti: *
 

Ravintola-agentti

Ravintola-agentti tutkii suurennuslasin kanssa kaikkea, mikä liittyy Unirestaan ja sen asiakkaisiin.