Halloween rantautui ravintoloihin

27.10.2014  |  Kirjoittaja: Sari Köykkä

Tällä viikolla Unirestan toimipisteissä tapahtuu yhtä jos toista. Lähestyviä Restapäiviä varten lämmitellään jo alkuviikosta Halloween-teeman merkeissä. Tämä oli huomattavissa ravintoloissa ympäri Linnamaan kampusta, missä ravintoloiden somistamisessa oltiin pistetty parasta. Vaikutuksen tekivät erityisesti aidot kurpitsat, jotka oli kaiverrettu perinteiseen tyyliin sopivasti. Ruokalastalle tiensä ovat löytäneet mm. Kyöpelin possupata ja Yökyöpelin kebab-pastavuoka. Noitavuoren ruokien lisäksi kahviovitriineistä löytyvät halloween-teeman mukaiset leivokset ja muut herkut.

Henkilökuntaa on kannustettu pukeutumaan viikon ajan teema-asuihin ja ainakin Juliniassa oli innostuttu leikittelemään teemalla. Kuvassa iloinen noita Jaana tarjoilee halloween-kuppikakkuja. Viikon lopuksi palkitaan paras pukeutuja, joten asuja kannattaa bongailla muistakin ravintoloista.

Keskiviikosta eteenpäin luvassa luonnollisesti myös Restapäivien tarjouksia. Aulakahvilan eteen oli ilmestynyt jäätelöallas, mikä saa jo villit arvailut liikkeelle loppuviikon tarjouksien suhteen!

Halloween-teema jatkuu ravintoloissa koko viikon ajan, Restapäivät alkavat keskiviikkona.

Kommentointi

Nimi: *
Otsikko:
Kommentti: *
 

Ravintola-agentti

Ravintola-agentti tutkii suurennuslasin kanssa kaikkea, mikä liittyy Unirestaan ja sen asiakkaisiin.