Aasian maut esillä teemaviikolla

25.11.2014  |  Kirjoittaja: Sari Köykkä

Aasia-teemaviikko on ollut tämän viikon ajan näkyvästi ja maistuvasti esillä Unirestan ravintoloissa. Lisää potkua annoksiin on voinut annostella maustepöydästä. Maanantain makumaailmaa sävytti viikon alkajaisiksi Vanillassa saamani aasialainen merilevä snack. Jännittävä kokemus ja poikkeavuuteensa nähden luullakseni todella aasialaista! Noh, ei siitä ehkä ihan suklaapatukan korvaajaksi ole tulevaisuudessakaan, mutta mukava bonusylläri aasiaviikkoon.

Lounasmenun lisäksi teema näkyy jälkkäripuolella. Julinian vitriinistä bongasin chili-suklaakeittoa ja mango sticky rice –vanukasta. Tällä kertaa tyydyin syömään silmilläni, mutta etenkin jälkimmäistä voisi kokeilla vaihtelun vuoksi myös kotikeittiössä.

Itse tykkään käydä paljon Aularavintolan ja Vanillan salaattibaarissa ja en ainakaan alkuviikosta onnistunut huomaamaan Aasia-teeman läsnäoloa salaattibaareissa. Olisi ollut mukava yllätys löytää jotain teemaan sopivaa vaihtelua myös tältä osastolta. Samoin huomasin, että ravintoloiden panostus esimerkiksi maustepöydän ulosantiin vaihteli paljon. Asiakkaan kannalta yhdenmukaisuus tuntuisi johdonmukaisemmalta.

Erityisesti jään vielä odottamaan perjantain ruokalajia; härkää punaisessa currykastikkeessa.

Kommentointi

Nimi: *
Otsikko:
Kommentti: *
 

Ravintola-agentti

Ravintola-agentti tutkii suurennuslasin kanssa kaikkea, mikä liittyy Unirestaan ja sen asiakkaisiin.