Kokkaava kahvilavastaava H2O Konstilaan

pe 21. toukokuuta 2021 08.34.00

Health to Organic Cafe & Deli Konstila avataan jälleen elokuussa 2021. Kultturitalo Valveen alakerrassa sijaitseva kahvila on avoinna aluksi arkisin lounasaikaan, mutta jatkossa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Haemme nyt kokkaavaa kahvilavastaavaa vakituiseen työsuhteeseen H2O Konstilaan.

Hakemamme kahvilavastaava/kokki on oma-aloitteinen, ripeä ja asiakaspalveluhenkinen hyvän ruoan ammattilainen. Terveellinen ruoka, luomu- ja lähituotteet ovat lähellä sydäntäsi. Toimit itsenäisesti vastaten tilauksista, ruoan valmistuksesta, kate- ja varaston hallinnasta sekä laadusta. Tuotekehitys tapahtuu tiiminä yhdessä ravintola- ja tuotekehityspäällikön kanssa.

Osaat myös kassatyöskentelyn ja sinulla on erinomainen asiakaspalveluasenne. Sinulla on kokemusta erikoiskahvien valmistamisesta ja omaat anniskeluvastaavan pätevyyden ja hyvän englanninkielen taidon. Some-aktiivisuus ja kulttuurihenkisyys ovat plussaa.

Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi arvostamme joustavuutta, avoimuutta, palveluhenkisyyttä, oman persoonan peliin laittamista, tiimihenkisyyttä, kiinnostusta terveellisestä hyvästä ruoasta ja hyvinvoinnista sekä halua kasvaa itse ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi.

Sinulla on mielellään jo työkokemusta ja alan koulutus. Tulet vastaamaan yhdessä ravintolapäällikön kanssa H2O Konstilan toiminnan ja asiakaspalvelun päivittäisestä sujumisesta, tilaisuuksien organisoinnista sekä tavoitteiden saavuttamisesta.

Käy täyttämässä hakemuksesi CV:n kera 31.5. mennessä osoitteessa www.uniresta.fi/rekry. Kysymyksiin vastaa arkisin klo 13-15 toimitusjohtaja Kaija-Liisa Silvennoinen puh. 044 7140 309 tai email. kaija-liisa.silvennoinen@uniresta.fi.