Haemme edustuskokkia Unirestalle ja Juhula Cateringiin

pe 24. toukokuuta 2019 12.59.00

Haemme osaavaa, joustavaa, aktiivista, asiakaspalveluhenkistä, hyvän ruoan ammattilaista ja tiimipelaajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen edustuskokiksi toukokuussa avattavaan uuteen henkilöstöravintolaan ja Juhula Cateringin palvelukseen.

Olet jo hankkinut osaamisen keittiö- ja catering-puolelle koulutuksen ja työkokemuksen kautta. Sinulla on oikea asiakaspalveluasenne ja ymmärrys myös luvuista. Arvostamme joustavuutta, avoimuutta, palveluhenkisyyttä, oman persoonan peliin laittamista, hyvää paineensietokykyä ja organisointikykyä, kiinnostusta hyvästä ruoasta sekä halua kasvaa itse ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi.

Kyseessä on kokonaan uusi henkilöstöravintolakonsepti. Tulet vastaamaan lounasravintolan ruokapalveluista sekä Juhula Catering-palvelujen tuottamisesta yhdessä tiimin kanssa ja osallistut myös aktiivisesti tuotekehitykseen. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Ajokortti on välttämätön työn suorittamisen kannalta. Työ alkaa mahdollisimman nopeasti.

Tarjoamme sinulle Unirestan hyvät henkilökuntaedut, mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä sekä mahtavan työporukan.

Esimiehenäsi toimii ravintolapäällikkö Tiia Vääräniemi. Laita hakemuksesi CV:n kera 3.6 mennessä osoitteeseen kaija-liisa.silvennoinen@uniresta.fi. Kysymyksiin vastaa Kaija-Liisa puh. 044 7140 309.