Catering-vastaava Juhula Cateringiin

ma 21. maaliskuuta 2022 09.37.00

Etsimme ammattitaitoista catering-vastaavaa Juhula Cateringiin. Työ on kokoaikainen ja koostuu käytännön työn lisäksi Juhula Cateringin tilaisuuksien suunnittelusta, organisoinnista, tilaamisesta, asiakastapaamisista ja tilaisuuksista vastaamisesta. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Tarvitset työssä ajokortin (B).

Etsimämme henkilö on mielellään tarjoilutyön ammattilainen (keittiöosaaminen on plussaa) ja loistava asiakaspalvelija, jolla on joustava ja yrittäjämäinen asenne työhön ja jonka huumori tai pinna ei lopu haastavissakaan tilanteissa. Catering-vastaava on yhdessä ravintolapäällikön ja catering-tiimin kanssa vastuussa erilaisista Juhula Cateringin tilaisuuksista aina pienistä saunailloista tai palavereista satojen vieraiden istuviin illallisiin omissa tai asiakkaan tiloissa. Työ vaihtelevaa, monipuolista ja sesonkipainotteista. Hiljaisempana aikana catering-vastaava työskentelee lounasravintolassa asiakaspalvelutehtävissä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus TES (vuoropäällikkö). Lisätietoja antaa ravintolapäällikkö Hanne Perätalo p. 044 7140 310 tai email: hanne.peratalo@uniresta.fi

Täytä hakemus täällä