Ravintola Preludi sijaitsee Oulun Musiikkikeskuksessa ja on avoinna aina, kun siellä tapahtuu. Preludissa nautit herkulliset tarjoilut konserttien yhteydessä ja arkisin myös maistuvaa lounasta.

Ruokalista

Joskus joudumme ikävä kyllä tekemään muutoksia ennakkoon ilmoittamaamme ruokaan, emmekä teknisesti saa muutoksia päivitettyä ruokalistapalveluumme. Tarkat tiedot ruoka-aineista ja allergeeneista saat ravintolan henkilökunnalta.

Aukioloajat

Olemme kesätauolla!

Avaamme jälleen 12.8.

Aurinkoista ja leppoisaa kesää!

Yhteystiedot

Leevi Madetojan katu 1-3, PL 4, 90140 Oulu
Ravintolapäällikkö Terhi Määttä
p. 044 722 0492
preludi(at)uniresta.fi

Ravintola Preludin väliaikatarjoilut voit ostaa Juhula Cateringin verkkokaupasta. Huom! Kirjoita kohtaan Tilauksen kommentit esityksen/tilauksen päivämäärä.

Siirry verkkokauppaan

Tilaathan väliaikatarjoilut viimeistää esityspäivänä klo 12 mennessä, jotta ehdimme huomioida tilauksesi.

Suosittelemme tulemaan ravintola Preludiin jo ennen konserttia nauttimaan lasilliset ja tekemään väliaikatarjoilutilauksen etukäteen.

Oulun Musiikkikeskuksessa, Madetojan salilla avautuu musiikin ja makujen maailma. Ravintola Preludin yksinkertaisen kaunis ravintolasali tarjoaa upeat puitteet erilaisiin tilaisuuksiin. Salissa on asiakaspaikkoja normaalikattauksessa sadalle hengelle. Cocktail-muodossa paikkoja on 1200 vieraalle ja istuvat illalliset järjestyvät jopa 460 hengelle. Ravintolassa on A-oikeudet ja yhdessä aulan kanssa tarjoamme lähes 1000 m2 valoisaa ja avaraa tilaa elämyksille.

Ravintola Preludi on avoinna aina kun Oulun Musiikkikeskuksessa tapahtuu. Preludin valikoimasta löydät herkulliset väliaikatarjoilut sekä tilaustarjoilut ennen ja jälkeen konsertin. Juhlavat palvelut toteutetaan aina harkiten ja huolella – kunkin tilaisuuden edellyttämällä tavalla. Haluamme, että kulttuurielämyksestä jää todella hyvä maku.

Konserttitarjoilutilauksesi voit tehdä ja maksaa näppärästi jo etukäteen netissä. Näin pääset herkuttelemaan ilman jonottamista! Mikäli tilaisuuteen on aikaa alle kaksi arkipäivää, tilaathan tarjoilut suoraan numerosta 044 722 0492 tai paikan päältä ennen konserttia. Tilaa konserttitarjoilut täältä.

Ravintola Preludissa tarjoillaan arkipäivisin maittava lounas. Lounasvaihtoehtoja on useampia, myös kasviruokailijat on huomioitu. Preludista löydät myös monipuoliset kahvilapalvelut sekä ihania take away -tuotteita. Preludi tarjoaa myös Kelan tukemaa opiskelijaruokailua, saadaksesi lounaan opiskelijahintaan tulee sinun esittää voimassaoleva opiskelijakortti tai muu Kelan hyväksymä todistus.