Ravintola Medisiina palvelee Kontinkankaan lääketieteellisen tiedekunnan päärakennuksessa opiskelija- ja henkilöstöasiakkaita. Joka päivä on lounaalla saatavilla myös maidoton, gluteeniton ja vegaaninen vaihtoehto.

Ruokalista

Joskus joudumme ikävä kyllä tekemään muutoksia ennakkoon ilmoittamaamme ruokaan, emmekä teknisesti saa muutoksia päivitettyä ruokalistapalveluumme. Tarkat tiedot ruoka-aineista ja allergeeneista saat ravintolan henkilökunnalta.

Aukioloajat

 

Avoinna 14.6 saakka.
17.6 lähtien suljettu lopullisesti.

Yhteystiedot

Aapistie 5 A, 90014 Oulun yliopisto

Ravintolapäällikkö: Senni Heikkinen
p. 044 714 0311

medisiina@uniresta.fi

Unirestan Ravintola Medisiina sijaitsee Kontinkankaan lääketieteellisen tiedekunnan päärakennuksessa. Ravintola Medisiinassa on 306 asiakaspaikkaa, ravintolan yhteydessä sijaitsee Kahvila Medisiina, jossa asiakaspaikkoja on 44. Lääketieteellisen tiedekunnan aulaa ja Ravintolaraittia on mahdollista hyödyntää isojen tilaisuuksien tarjoilujen järjestämisessä.

Ravintola Medisiina palvelee arkisin opiskelija- ja henkilöstöasiakkaita. Medisiinan ruokatuotteessa korostuvat paitsi terveellisyys ja paikallisuus myös luomu- ja eettisen kaupan tuotteet.

Ravintolassa on saatavilla syöttötuoleja, ja lämmitämme lastenruuat pyydettäessä. Meillä saa myös imettää.

Muistathan, että ravintola Medisiinasta voit myös tilata monipuoliset ja laadukkaat Uniresta catering-palvelut Oulun alueelle.