Ravintola Preludi

Kaikki kevään konsertit Oulun Musiikkikeskuksessa on peruttu. Preludi on suljettu 19.3. alkaen ja Cafe Coda ma 16.3. alkaen. Avaamme jälleen elokuun alussa!

Oulun Musiikkikeskuksessa, Madetojan salilla avautuu musiikin ja makujen maailma. Ravintola Preludin yksinkertaisen kaunis ravintolasali tarjoaa upeat puitteet erilaisiin tilaisuuksiin. Salissa on asiakaspaikkoja normaalikattauksessa sadalle hengelle. Cocktail-muodossa paikkoja on 1200 vieraalle ja istuvat illalliset järjestyvät jopa 460 hengelle. Ravintolassa on A-oikeudet ja yhdessä aulan kanssa tarjoamme lähes 1000 m2 valoisaa ja avaraa tilaa elämyksille.

Ravintola Preludi on avoinna aina kun Oulun Musiikkikeskuksessa tapahtuu. Preludin valikoimasta löydät herkulliset väliaikatarjoilut sekä tilaustarjoilut ennen ja jälkeen konsertin. Juhlavat palvelut toteutetaan aina harkiten ja huolella - kunkin tilaisuuden edellyttämällä tavalla. Haluamme, että kulttuurielämyksestä jää todella hyvä maku.

Väliaikatarjoilutilauksesi voit tehdä ja maksaa näppärästi jo etukäteen netissä. Näin pääset herkuttelemaan ilman jonottamista! Mikäli tilaisuuteen on aikaa alle kaksi arkipäivää, tilaathan tarjoilut suoraan numerosta 044 722 0492 tai paikan päältä ennen konserttia. Tilaa väliaikatarjoilut täältä.

Ravintola Preludissa tarjoillaan arkipäivisin maittava lounas. Lounasvaihtoehtoja on useampia, myös kasviruokailijat on huomioitu. Preludista löydät myös monipuoliset kahvilapalvelut sekä Take away-tuotteita.

Preludi tarjoaa myös Kelan tukemaa opiskelijaruokailua, saadaksesi lounaan opiskelijahintaan tulee sinun esittää voimassaoleva opiskelijakortti tai muu Kelan hyväksymä todistus.

Yhteystiedot

Leevi Madetojan katu 1-3, PL 4, 90140 Oulu
Ravintolapäällikkö Tiia Vääräniemi
044 722 0492
preludi(at)uniresta.fi

Avoinna

Palvelemme seuraavasti:
Preludi avoinna konserttien yhteydessä sekä
ma–pe klo 9–14

Lounas tarjolla ma–to klo 10.30–13.30 ja pe klo 10.30–13

Cafe Coda palvelee Konservatorion aulassa:
ma klo 15–18.30
ti-to klo 15-18

Poikkeukselliset aukioloajat:
Kaikki kevään konsertit Oulun Musiikkikeskuksessa on peruttu.

Preludi on suljettu 19.3. alkaen. Palvelemme jälleen elokuun alussa!
Cafe Coda on suljettu ma 16.3. alkaen.

 

Ajankohtaista

Tervetuloa Ravintola Preludiin!

Herkuttele keittiömestarimme blineillä to 13.2. klo 17–19! Lue lisää täältä.

Nauti hyvinvointilounasta to 27.2. Preludissa! Lue lisää täältä.

Selaa ateriavaihtoehtojen ravintoarvot, ainesosat, GDA-merkinnät sekä pääraaka-aineen alkuperämaa helposti alla olevan linkin kautta: Jamix Menu >

Muutokset ovat valitettavia mutta mahdollisia. Kysy tarvittaessa lisää ravintolamme henkilökunnalta.

Väliaikatilaukset

Nyt voit tilata ja maksaa väliaikatarjoilutilauksesi suoraan netissä! Mikäli tilaisuuteen on aikaa alle kaksi arkipäivää, tilaathan tarjoilut suoraan numerosta 044 722 0492 tai paikan päältä ennen konserttia.

Väliaikatarjoilujen tilauslomake