Voit tukea paikallista toimijaa hankkimalla lahjakortin

18.03.2020

Koronavirustilanne on pistänyt arjen ja suunnitelmat uusiksi kaikilla, myös meillä Unirestalla. Tällä hetkellä palvelemme ravintoloissamme osin supistetuin aukioloajoin, ja osa ravintoloistamme on suljettu toistaiseksi kokonaan tämän poikkeuksellisen tilanteen vuoksi. Menemme päivän kerrallaan ja seuraamme tilannetta ja viranomaisten ohjeistuksia.

Olemme ihan paikallinen, oululainen ja oululaisten opiskelijoiden omistama yritys. Teemme ruokaa arkeen ja juhlaan rakkaudella ja ammattitaidolla Oulun alueella, ja haluamme tehdä niin jatkossakin. Teidän ihanien asiakkaidemme tuki ja tsempit ovat olleet meille aivan korvaamattomia! Lämmin kiitos niistä!

Jos haluat ja voit, niin nyt on oivallinen tilaisuus ostaa lahjakortti meille ja auttaa samalla tukemaan toimintaamme. Lahjakortteihin saa nyt rutkasti käyttöaikaa, joten niitä voi käyttää hyvillä mielin sitten, kun yleinen tilanne tästä tasaantuu.

Lahjakortteja on saatavana suoraan avoinna olevista ravintoloistamme, mutta voit myös tilata niitä haluamallesi summalle myyntipalvelustamme (catering@uniresta.fi). Toimitamme lahjakortit tietenkin ilman laskutus- tai postituskuluja.

« Takaisin