Vanillassa voi taas ruokailla paikan päällä ma 1.6. alkaen

28.05.2020

Iloisia uutisia! Vanillaan saa tulla maanantaista 1.6. alkaen nauttimaan lounasta ja istahtamaan pullakahvien ääreen myös paikan päälle. Palvelemme kesäkuussa tuttuina aikoina eli arkisin klo 10–14, lounas klo 10.30–14.

Huolehdimme aina tarkasti hygieniasta ravintolassamme, ja nyt poikkeuksellisessa tilanteessa olemme siitä entistäkin tarkempia. Annostelemme ruoka-annokset asiakkaille valmiiksi. Ravintolasalissamme on käytössä puolet asiakaspaikoista, ja olemme asetelleet tuolit pöytiin riittävillä turvaetäisyyksillä. Pidetäänhän istuimet niillä paikoillaan eikä siirrellä niitä lähemmäksi kaveria, vaikka se mukavalta tuntuisikin. :)

Muistathan turvavälit ja pesethän kätesi meille tullessasi. Käsienpesupaikka löytyy astianpalautuspisteeltä, ja myös käsidesiä on saatavilla. Ja jos sairastut, jääthän kipeänä kotiin lepäämään, niin mekin teemme.

Mikäli haluat tilata lounasta ja muita herkkuja suoraan kotiovellesi, se käy näppärästi Makosa kauppa -verkkokauppamme kautta!

Pidetään yhdessä herkutteluhetket turvallisina kaikille ja nautitaan alkaneesta aurinkoisesta kesästä. Lämpimästi tervetuloa!

Paikan päällä nautittavien lounaiden lisäksi Vanillasta on saatavana jatkossakin myös take away -annoksia.

« Takaisin