Unirestan organisaatiomuutos 1.4. alkaen

03.02.2014

Uniresta Oy:n toimenpiteet yrityksen kilpailukyvyn ja kannattavuuden parantamiseksi pitkällä tähtäimellä on sovittu ja joulukuussa 2013 käynnistetyt yhteistoimintaneuvottelut on saatu päätökseen. Yhteistoimintaneuvotteluissa päädyttiin alkuperäisen 15 henkilön vähennystarpeesta kolmen hallinnon työntekijän irtisanomiseen ja kuuden työntekijän osa-aikaistamiseen.

Osana kilpailukyvyn kehittämistä yritys uudistaa organisaatiotaan. Uusi organisaatio astuu voimaan 1.4.2014. Yrityksen hallinto koostuu jatkossa toimitusjohtajan lisäksi talouspäälliköstä, ravintolatoimenpäälliköstä, tuotekehityspäälliköstä, myynti- ja markkinointikoordinaattorista sekä henkilöstökoordinaattorista. Taloustoimistopalveluista ulkoisille yrityksille luovutaan ja oma taloushallinto ulkoistetaan osittain.

Toimipaikkojen organisaatiossa tapahtuu myös muutoksia 1.4. alkaen. Tällöin aloittavat uudet ravintolapäälliköt (5 kpl), joiden vastuulla ovat Unirestan ravintolat. Yliopistolla ravintola Juliniassa jatkaa oma ravintolapäällikkö, ravintolat Aula ja Snellmania saavat yhteisen ravintolapäällikön, samoin ravintolat Kastari, Datania ja Discus. Muihin toimipaikkoihin tulee kaksi ravintolapäällikköä, joista toisen vastuulla ovat ravintolat Preludi, Castanea, Pilotti ja toisen ravintolat Vanilla, Minttu, Pruxis ja Apaja. Samalla suurimpaan osaan toimipaikoista tulee palvelupäällikkö vastaamaan asiakaspalvelun sujuvuudesta ravintoloissa.

Edellä mainittujen toimenpiteiden avulla yritys vahvistaa kilpailukykyään ja parantaa kannattavuuttaan pitkällä tähtäimellä. Kaikki muutokset toteutetaan niin, että asiakaspalvelu hoituu nyt ja jatkossa yhtä laadukkaasti kuin ennenkin.

Yhteistyöterveisin,

Kaija-Liisa Silvennoinen

toimitusjohtaja

Uniresta Oy

« Takaisin