Uniresta Oy ja Oulun ylioppilasapu ry tukivat Oulun yliopisto-opiskelijoita stidendein

02.04.2015

Joukko oululaisia yliopisto-opiskelijoita saivat tänään torstaina 2.4.2015 mukavan yllätyksen tililleen, kun Oulun ylioppilasapu ry jakaa 10 kappaletta 500 euron arvoisia stipendejä opiskeiljoille. Stipendin saajat valittiin sosiaalisin ja opinnoissa menestymisperustein kymmenien hakijoiden joukosta. Stipendien saajille on ilmoitettu iloiset uutiset sähköpostitse.

Tapahtumaa juhlistetaan vielä kahvitilaisuudessa, johon kaikki stipendin saajat on kutsuttu. Opintoihinsa avustusta saaneita opiskelijoita muistetaan paitsi rahallisesti myös kakkukahvein ja ruusuin. Stipendejä jakamassa ovat Oulun ylioppilasapu ry:n hallituksen puheenjohtaja Vili Koistinen ja Unirestan toimitusjohtaja Kaija-Liisa Silvennoinen.

Oulun ylioppilasapu ry:n jakamilla stipendeillä on pitkät perinteet. Oulun ylioppilasapu on perustettu vuonna 1962 ja alusta alkaen opiskelijoiden tukeminen on ollut yhdistyksen tärkeä tehtävä. Varat stipendeihin Oulun ylioppilasapu ry saa yhdessä Oulun yliopiston ylioppilaskunnan kanssa omistamastansa Uniresta Oy:stä osinkojen muodossa.

"On hienoa olla tukemassa ja avustamassa oululaisten yliopisto-opiskelijoiden opintoja. Opiskeluaika on monelle opiskelijalle taloudellisesti haastavaa aikaa. Hienoa on, jos stipendien avulla saamme varmistettua entistä paremmat mahdollisuudet opinnoissa onnistumiselle", toteaa Oulun ylioppilasapu ry:n hallituksen puheenjohtaja Vili Koistinen. Tälle hienolle perinteelle Koistinen lupaa jatkoa myös tulevina vuosina.

Lisätietoja:

Oulun ylioppilasapu ry:n hallituksen puheenjohtaja Vili Koistinen, 040 7645 844, vili.koistinen@gmail.com

Uniresta Oy:n toimitusjohtaja Kaija-Liisa Silvennoinen, 044 714 0309,

kaija-liisa.silvennoinen@uniresta.fi

UNIRESTA OY JA YLIOPPILASAPU RY – HYVINVOINTIA JA HYÖTYJÄ OULULAISELLE OPISKELIJALLE JO VUODESTA 1962

Uniresta Oy on oululainen opiskelijayhdistysten omistama yritys, joka tarjoaa opiskelija- ja henkilöstöravintola- sekä cateringpalveluita 13 toimipisteessä Oulun alueella. Uniresta Oy:n juuret ovat vuonna 1962 perustetussa Oulun ylioppilasapu ry:ssä, joka edelleen on yrityksen toinen omistajista. Oulun ylioppilasapu ry on aatteellinen yhdistys, joka sääntöjensä mukaan tukee Oulun yliopistossa opiskelevien ylioppilaiden opintoja ja tutkimustyötä jakamalla vuosittain stipendejä.

« Takaisin