Turvallinen asiointi ravintoloissamme

13.10.2020

Pandemia-aikana meillä Unirestan ravintoloissa noudatetaan tarkasti annettuja ohjeistuksia ja kiinnitetään erityistä huomiota hygienian tasoon sekä keittiössämme että asiakastiloissamme. Näin haluamme varmistaa, että sinä voit tulla meille aina turvallisin mielin.

Olemme tehostaneet ja tihentäneet siivoustahtiamme. Puhdistamme normaaliakin useammin pintoja ja vaihdamme esimerkiksi ottimia sekä elintarvikkeiden suojana olevia liinoja useasti päivän aikana. Pesemme käsiämme entistä ahkerammin ja käytämme käsihuuhdetta sekä tarpeen mukaan käsineitä. Vältämme kättelyä ja halailua, pidämme turvaväliä ja ohjeistamme tarvittaessa siihen myös asiakkaitamme. Myös lattiatarrat muistuttavat turvavälien pitämisestä. Suosittelemme kasvomaskien käyttämistä jonottaessa. Ravintoloissamme on esillä tietoiskuja ja ohjeistuksia turvalliseen asioimiseen.

Käsidesiä on saatavilla useissa pisteissä ympäri ravintoloitamme. Myös käsienpesumahdollisuus löytyy. Suosittelemme lähimaksua aina kun se on mahdollista. Tulethan meille oireettomana, mekin palvelemme sinua vain terveinä.

Mikäli mahdollista ja haluat ruokailla väljemmin, suosi lounastamista ruuhka-aikojen ulkopuolella. Meiltä voit hakea ruokaa aina myös mukaan.

Tervetuloa syömään ja kahvittelemaan turvallisesti ravintoloihimme!

« Takaisin