Restan ruoka-auto aloittaa opiskelijalounaiden kuljetukset // Uniresta’s food van service – student meals-on-wheels

09.04.2020

In english below.

Restan ruoka-auto aloittaa opiskelijalounaiden kuljetukset keskiviikkona 15. huhtikuuta! Toimitamme ruokia alueille, joilla asuu paljon opiskelijoita. Haluamme näin omalta osaltamme auttaa ja helpottaa opiskelijoiden arkea näinä haastavina aikoina. Ajamme maanantaista 1.6. alkaen uudella aikataululla ja tiivistetyillä reiteillä maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Lisätietoa tulossa pian!

Normaalisti opiskelijahintaista lounasta on mahdollista nauttia vain opiskelijaravintoloissa, mutta tässä poikkeuksellisessa tilanteessa Kela on myöntänyt luvan sekä opiskelijalounaiden take away -myyntiin että kuljetuksiin.

Lounasta voit ostaa Restan ruoka-autosta tuttuun tapaan opiskelijahintaan voimassa olevaa opiskelijakorttia näyttämällä. Poikkeuksellisesti annoksia voi ostaa samalla kertaa kahdelle päivälle. Tarvittaessa voit auttaa kaveriakin, joka ei oireidensa vuoksi voi käydä itse ruokaa hakemassa, ja viedä opiskelijalounasta myös hänelle. Tällöin mukanasi on oltava myös kaverin opiskelijakortti. Maksut hoituvat paikan päällä maksukorteilla, sillä vältämme tässä tilanteessa käteistä.

Kuljetusreitit ja -aikataulut näet alta. Pyrimme pysymään ilmoitetussa aikataulussa, mutta kellonajat ovat varsinkin näin kuljetusten ensimmäisinä päivinä arvioita. Muokkaamme aikataulua jatkossa, mikäli se on tarpeen.

Maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin:
klo 11 Linnanmaa, yliopiston iso parkkipaikka Yliopistokadun ja Erkki Koiso-Kanttilan kadun välissä
klo 11.45 Syynimaa, Virkakatu 3
klo 12.15 Alppila, Tirolintie 2
klo 12.45 Toppila, Paalikatu 14

Tiistaisin ja torstaisin:
klo 11 Kontinkangas, Aapistie 7 A (Tellus Kontinkankaan sisäänkäynti)
klo 11.30 Peltola, Kurkelantie 11
klo 12 Raksila, Ylioppilaantie 4
klo 12.30 Tuira, Toivoniementie 1

Lounaslistan löydät täältä. Pyrimme siihen, että päivittäin saatavana on ainakin yksi gluteeniton vaihtoehto, ja pääsääntöisesti kasvisruokamme ovat vegaanisia. Tarkemmat ruokavaliomerkinnät päivitetään nettisivuillemme aina aamuisin.

Opiskelijalounas 2,60 € (sis. ruoka-annoksen ja päivän hedelmän), ilman opiskelijakorttia 5,20 €.
Ruoka-annoksia on saatavana päivittäin runsas mutta rajallinen määrä.

Ajantasaisimman tiedon mahdollisista aikataulujen yllättävistä muutoksista saat seuraamalla meitä Instagramissa tai Facebookissa!

Aloitamme opiskelijalounaiden kuljetukset nyt ensimmäistä kertaa, ja vastaan voi tulla varsinkin alussa yllätyksiä sekä muutostarpeita. Näiden kokemusten ja palautteidenne perusteella kehitämme tätä palvelua jatkossa entistä toimivammaksi. Siksi haluaisimme tosi kovasti kuulla juuri sinun palautettasi ja kehitysehdotuksiasi! Voit laittaa meille viestiä joko Facebookissa, Instagramissa tai suoraan sähköpostilla: vanilla@uniresta.fi. Kiitos!

***

Uniresta’s food van service – student meals-on-wheels has two different routes and operates five days a week

The van runs a route through Linnanmaa – Syynimaa – Alppila – Toppila on Mondays, Wednesdays and Fridays, and another route of Kontinkangas – Peltola – Raksila – Tuira on Tuesdays and Thursdays.

The reason behind the development of this new service is naturally the coronavirus situation: the restaurants operated by Uniresta, a company owned by the Student Union of the University of Oulu (OYY) and Oulun ylioppilasapu ry, are closed on both the Linnanmaa and Kontinkangas campuses, and only Vanilla, located in the centre of Oulu, remains open.

You can buy student-priced lunches (2.60 euro) from the Uniresta van by showing your valid student card. Unlike under normal circumstances, you can buy lunch for two days at the same time. You can also buy student-priced lunch for your friend, if they are unable to get food for themselves due to symptoms. When buying food for someone else, you need your friend’s valid student card as well. Only card payments are accepted. The non-student price for the lunch is 5.20 euro.

Pickup stops on the route

On Mondays, Wednesdays and Fridays:
11 a.m. Linnanmaa (the large parking space at the University)
11.45 a.m. Syynimaa, Virkakatu 3
12.15 p.m. Alppila, Tirolintie 2
12.45 p.m. Toppila, Paalikatu 14

On Tuesdays and Thursdays:
11 a.m. Kontinkangas, Aapistie 7 A
11.30 a.m. Peltola, Kurkelantie 11
12 p.m. Raksila, Ylioppilaantie 4
12.30 p.m. Tuira, Toivoniementie 1

« Takaisin