Ravintola Makosa avataan tänään

06.05.2019

Unirestan ravintola Makosa avaa ovensa maanantaina 6.5.2019 osoitteessa Paulaharjuntie 20. Makosassa on tarjolla päivittäin vaihtuva maukas kotiruokalounas sekä ihania kahvila-, välipala- ja take away -tuotteita. Tuotteissa suositaan paikallisia toimijoita ja raaka-aineita, ja ruoka valmistuu omassa keittiössä.

Ravintola Makosa palvelee asiakkaita touko-kesäkuun ajan arkisin klo 10–14. Heinäkuussa ravintola on kesälomalla, ja elokuusta alkaen ravintola Makoisa palvelee täydessä komeudessaan sekä laajemmilla aukioloajoilla ja valikoimilla. Elokuusta alkaen tarjolla on lounaan lisäksi myös herkullinen aamupala.

Lounaalla on päivittäin tarjolla kasvis- ja liha- tai kalavaihtoehdot lisäkkeineen. Makosan ruokatarjontaan kuuluvat myös runsas salaattitori ja keittolounas. Suuri osa tarjolla olevista herkuista valmistuu omassa keittiössä ja oman kondiittorin käsissä. Tarjolla on myös paljon erilaisia paikallisia herkkuja.

Makosan yhteydessä on kokoustila, jota voidaan varata myös yksityistilaisuuksiin. Myös ravintolasali on varattavissa erilaisiin tilaisuuksiin. Juhula Catering tuo tarjoilut myös asiakkaan omiin tiloihin tilauksesta.

« Takaisin