Opiskelijahintaista lounasta saatavana kotipakettiin Medisiinasta ja Vanillasta!

17.03.2020

Päivitetty 25.3. klo 18:30.

Myymme nyt poikkeuksellisesti 2,60 €:n hintaista opiskelijalounasta myös mukaan*! Opiskelija, hae siis ruokaa matkaasi meiltä Medisiinasta ja Vanillasta!

Medisiina palvelee opiskelijoita 19.–26.3. arkisin klo 10–13. Opiskelijoiden kulku ravintola Medisiinaan tapahtuu Ravintolaraitin ulko-oven kautta. Ravintolaraitti sijaitsee Dentopoliksen ja yliopistorakennuksen välissä. Ulko-ovi on avoinna klo 10–13. Ravintolaraitilla on ovikello, jota soittamalla henkilökuntamme tulee avaamaan.

Medisiinassa on tarjolla opiskelijoille take away -lounas. Lounaan sisältö on Kelan ohjeistuksen mukainen. Annokset pakataan tiukkojen hygieniasäännösten mukaisesti yksittäispakkauksiin huolellisuutta noudattaen.

Pe 27.3. alkaen Medisiina on toistaiseksi suljettu.

Vanilla palvelee keskustassa 26.–27.3. klo 8–14. Maanantaista 30.3. alkaen olemme avoinna myyden vain take away -ruokaa ma–pe klo 10–14.
Kela on myöntänyt poikkeusluvan, ja myymme myös take away -opiskelijalounasannoksia 2,60 euron hintaan.

Kastari Linnanmaalla on suljettu 18.3. alkaen.

Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa take away -opiskelijalounaita on saatavilla toistaiseksi. Päivitämme tietoja tilanteesta ja mahdollisista muutoksista tänne nettisivuillemme ja somekanaviimme heti kun mahdollista.

*Kelan uuden ohjeistuksen mukaan korkeakouluopiskelijoiden ateriatuettuja aterioita voidaan myydä nykyisessä koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa ravintolan ulkopuolelle mukaan otettavaksi, jos opiskelijaravintola voidaan pitää auki.

Lue lisää uudesta ohjeistuksesta Kelan sivuilta.

« Takaisin