Muutoksia ravintoloidemme aukioloaikoihin

09.06.2020

Päivitetty 3.7.

Alla koontia tulevista muutoksista ravintoloidemme aukioloajoissa:

Vanilla
Juhannusviikolla Vanilla on suljettu pe 19.6. Palvelemme tuttujen aukioloaikojen mukaan (ma–pe klo 10–14, lounas klo 10.30–14) tiistaihin 30.6. saakka, minkä jälkeen ravintola sulkeutuu pysyvästi. Rakennus, jossa olemme toimineet, menee tämän jälkeen remonttiin, ja uusiin tiloihin ei tule enää ravintolatiloja. Suuri kiitos kaikille Vanillan asiakkaille kuluneista vuosista jo tässä vaiheessa!

Kastari
Avaamme ravintola Kastarin Linnanmaalla to 2.7. ja palvelemme näin kesäaikaan ma–pe klo 8–14 (lounasaika klo 10.30–13.30). Myös kahvitukset kokouksiin ja muihin tapaamisiin hoituvat näppärästi Kastarista. Huikkaa siis, jos sinulla olisi sellaisille tarvetta, niin laitetaan teille toiveidenne mukaiset herkut valmiiksi!

Medisiina
Ravintola Medisiina Kontinkankaalla on kesän suljettuna, palvelemme jälleen elokuussa!

Restan ruoka-auto
Restan ruoka-auto ajelee juhannusviikolla vain maanantaina 15.6. ja jää sitten juhannuslomalle. Seuraavalla viikolla sitten ajellaan taas!
Ruoka-auto ajelee tällä erää viimeisen kerran maanantaina 29.6.

Ravintola Pekuri
Ravintola Pekurin oli tarkoitus avautua jo huhtikuussa, mutta poikkeuksellisen tilanteen vuoksi avausta siirrettiin tuonnemmaksi. Nyt voimme iloksemme kertoa, että avaamme tämän uuden, ihanan ravintolan elokuun alussa! Ilmoittelemme tästä pian lisää.

« Takaisin