Medisiina avaa ovensa lääketieteellisessä ma 5.1.2015

16.12.2014

Unirestalla on ilo ja kunnia avata ravintola Oulun yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa tammikuussa 2015. Ravintolan nimeksi on valittu Medisiina. Ravintolapalvelut käynnistyvät maanantaina 5.1. ja kahvilapalvelut keskiviikkona 7.1.

Ravintola Medisiina palvelee opiskelija- ja henkilöstöasiakkaita uudenlaisella konseptilla. Medisiinan ruokatuotteessa korostuvat paitsi terveellisyys ja paikallisuus myös luomu- ja eettisen kaupan tuotteet. Ravintolassa käytetään mm. paikallisen toimittajan viljelemää luomuperunaa, myös puurot valmistetaan luomuna. Eettistä kauppaa ovat mm. Reilun kaupan kahvi ja MSC-sertifikaatin mukaiset kalatuotteet.

Salaattipöytään on panostettu ja siinä on päivittäin tarjolla suuri määrä erilaisia tuoretuotekomponentteja ja itse valmistettuja salaatinkastikkeita. Medisiinan ruokalistalla on paljon tuoretta kalaa ja riistaruokia. Lounaan lisäkkeenä on päivittäin tarjolla lämmin kasvislisäke, kuoripäällistä luomuperunaa ja tummaa makaronia tai täysjyväriisiä. Myös nettikahvilan valikoimaa tullaan kehittämään.

Uniresta toivottaa kaikki asiakkaat tervetulleiksi ravintola Medisiinaan. Avajaiskahvit nautitaan torstaina 15.1. klo 13.00-14.30. Medisiinan ravintolapäällikkönä on aloittanut Mirva Räisänen. Mirvan ja muut medisiinalaiset tavoitat sähköpostiste osoitteesta medisiina@uniresta.fi tai puhelimitse 044 7140 302.

« Takaisin