Makosa kauppa avataan maanantaina 6.4. – makosaa kotiruokaa suoraan kotiovellesi!

02.04.2020

Päivitetty 20.4. klo 8.

Iloisia uutisia! Avaamme 6.4. verkkokaupan, jonka kautta voit tilata mutkattoman makosaa kotiruokaamme suoraan kotiovellesi toimitettuna. Verkkokauppa palvelee maanantaista alkaen osoitteessa www.makosakauppa.fi.

Toimitamme oululaisten arjen iloksi ja avuksi kotiruokaa sekä lämpiminä lounasannoksina että kilohintaan myytävinä jäähdytettyinä annoksina. Tarjolla on päivittäin vaihtuva valikoima erilaisia kotiruokia sisältäen lihaa tai kalaa sekä kasvisvaihtoehdon. Hinnat alkaen 6,80 euroa. Ruuan kylkeen on saatavilla mm. raikasta salaattia, uunituoretta leipää ja makosaa jälkiruokaa. Tuotteissa suosimme tuttuun tapaan paikallisia toimijoita ja raaka-aineita, ja ruoka valmistuu omassa keittiössämme.

Ruokatilauksia toimitamme arkisin klo 10–14 Oulun alueelle (pois lukien Kempele, Oulunsalo, Kiiminki, Haukipudas, Ylikiiminki ja Yli-Ii) 5,90 €/kerta. Yli 20 €:n tilauksiin kuljetus on maksuton.

Ruokaa on mahdollista tilata myös sähköpostitse (kauppa@ravintolamakosa.fi) tai puhelimitse (044 0844 333). Mikäli haluat maksaa tilauksesi Lounasseteleillä, Eazybreakilla ja muilla lounaseduilla, soita tai laita tilauksesi meille sähköpostilla.

Makosia herkutteluhetkiä!

« Takaisin