Loputkin ravintolamme avautuvat jälleen elokuussa

03.08.2020

Päivitetty 19.8.

Poikkeuksellisen kevään ja kesän jälkeen pääsemme elokuussa availemaan jo jonkin aikaa suljettuna olleita ravintoloitamme. Tarkista alta, milloin loputkin ravintolamme ja Campus Shop ovat jälleen avoinna.

Ravintola Kastari
Ravintola Kastari Linnanmaalla on avoinna ja palvelee näin kesäaikaan ma–pe klo 8–14 (lounasaika klo 10.30–13.30). Myös kahvitukset kokouksiin ja muihin tapaamisiin hoituvat näppärästi Kastarista. Huikkaa siis, jos sinulla olisi sellaisille tarvetta, niin laitetaan teille toiveidenne mukaiset herkut valmiiksi!

Health to Organic Ideapark
Health to Organic Ideapark palvelee jälleen Oulun Ideaparkissa 3.8. alkaen.

Ravintola Pekuri
Ravintola Pekuri avataan tiistaina 4.8. Kauppakortteli Pekurin neljännessä kerroksessa Oulun keskustan ytimessä. Lue lisää täältä.

Ravintola Medisiina
Ravintola Medisiina Kontinkankaalla palvelee jälleen 10.8. alkaen. Olemme avoinna klo 8–14, ja lounas on tarjolla klo 10.30–13.30. Medisiinan salaattibaari avataan myöhemmin, ilmoittelemme sen avauspäivän mahdollisimman pian. Käynti Medisiinaan Kiepin pääulko-ovesta (5A) ravintolan aukioloaikoina.

Health to Organic Kaleva
Health to Organic Kaleva avataan Kalevan mediatalon katutasossa 10.8.

Ravintola Preludi
Ravintola Preludi Oulun Musiikkikeskuksessa avautuu 12.8. Palvelemme 17.8. alkaen ma–pe klo 9–14, lounas klo 10.30–13.
24.8. alkaen palvelemme lounasajan ma–pe klo 11–13.

Health to Organic Campus
Aiemmista tiedoista poiketen Health to Organic Campus Oulun yliopiston Linnanmaan kampuksella ei avaudu vielä 17.8. Ilmoitamme uuden avauspäivän mahdollisimman pian!

Campus Shop
Aiemmista tiedoista poiketen Campus Shop Oulun yliopiston Linnanmaan kampuksella ei avaudu vielä 17.8. Ilmoitamme uuden avauspäivän mahdollisimman pian!

Ravintola Vanilla
Ravintola Vanilla sulkeutui kesäkuun lopussa pysyvästi. Rakennus, jossa olemme toimineet, on menossa remonttiin, ja uusiin tiloihin ei tule enää ravintolatiloja. Suuri kiitos kaikille Vanillan asiakkaille kuluneista vuosista ja lämpimästi tervetuloa jatkossa nauttimaan Ravintola Pekurin ihanista antimista vain kivenheiton päässä Vanillan entisistä tiloista!

« Takaisin