Lähiruokaviikko 25.9.–1.10.2017

25.09.2017

Vietämme ravintoloissamme Lähiruokaviikkoa 25.9.–1.10.2017!

Taataksemme sinulle laadukkaan ruuan suosimme paikallisia raaka-aineita. Keittiömme perunat, osa lihoista, kalat ja leipomotuotteet on hankittu paikallisilta toimijoilta. Yhteistyökumppaneitamme ovat muun muassa Hätälä, Kotivara, Viskaalin, Kylmänen, Tervakankaan Peruna, Kuivaksen Leipomo ja Huovisen Leipomo. Lähellä tuotettu ruoka on taatusti tuoretta ja laadukasta!

Tuotteemme valmistetaan ammattitaidolla ja ylpeydellä testatuilla omilla resepteillämme. Valmistamme suurimman osan tuotteistamme itse omassa keittiössämme, samoin suurimman osan konditoriatuotteistamme loihtivat Unirestan omat kondiittorit. Omavalmistusasteemme on korkea, yli 90 prosenttia! 

Lähiruokaviikolla nostamme päivittäin lounasvalikoimastamme yhden esimerkkiruuan ja kerromme sen lähellä tuotetuista raaka-aineista. Maanantaina ravintoloissamme tarjotaan jauheliha-perunamoussakaa, jonka perunat tulevat meille Tervakankaan perunalta Siikajoelta. Tiistaina herkuttelemme lohikeitolla, jossa on Hätälän lohta Perämereltä, keskiviikon kermaisessa maksakastikkeessa on Viskaalin naudan maksaa ja torstain rössypotussa Kylmäsen veripalttua. Perjantaina nälän taltuttaa Kotivaran kärkkäri.

Tervetuloa nauttimaan maukasta läheltä!

« Takaisin

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi: