Kerro meille, olisitko kiinnostunut lähellesi kuljetetuista opiskelijalounaista!

03.04.2020

Hei, opiskelija! Nyt korvat hörölle!

Miltä kuulostaisi, jos toimittaisimme opiskelijalounasta lähellesi tuttuun 2,60 euron hintaan Oulussa?

Ravintoloistamme Vanilla palvelee toistaiseksi, ja sieltä on mahdollista hakea arkisin opiskelijaruokaa kotipakettiin. Ymmärrämme kuitenkin hyvin, että te opiskelijat asutte ympäri Oulua ja keskustaan on monen kodista pitkä matka. Kerro siis meille, olisitko kiinnostunut tällaisesta opiskelijaruuan kuljetuspalvelusta! Olemme kartoittamassa tilannetta ja toiveitanne, ja mikäli kiinnostusta löytyy, voisimme alkaa toimittaa opiskelijalounaita vähän kuin jätskiautotyyppisesti muutamiin pisteisiin ympäri Oulua tiettyinä päivinä viikossa. Kela on myöntänyt tässä poikkeuksellisessa tilanteessa luvan tällaiseen toimintaan.

Lounaan voisi ostaa tuttuun tapaan opiskelijahintaan voimassa olevaa opiskelijakorttia näyttämällä, ja poikkeuksellisesti annoksia voisi ostaa samalla kertaa kahdelle päivälle. Tarvittaessa voisit auttaa myös kaveria, joka ei oireidensa vuoksi voi käydä itse ruokaa hakemassa, ja viedä opiskelijalounasta myös hänelle. Tällöin mukana olisi oltava myös kaverin opiskelijakortti. Maksut hoituisivat paikan päällä maksukorteilla, vältämme tässä tilanteessa käteistä.

Ajattelimme, että noutopaikat voisivat olla esimerkiksi Linnanmaalla, Kontinkankaalla, Alppilassa ja vaikka Toppilassa. Tai ehkä jossain muualla, missä? Opiskelijalounasautomme voisi kiertää ainakin aluksi esimerkiksi tiistaisin ja torstaisin tai maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Miltä tämmöinen kuulostaisi, olisitko kiinnostunut? Huikkaa meille joko somessa tai osoitteeseen vanilla@uniresta.fi, mistä ja miten usein haluaisit hakea ruokaa opiskelijalounasautostamme, niin me teemme parhaamme, jotta voimme toteuttaa toiveesi!

« Takaisin