Hilikku Unirestalle

15.08.2016

Ravintola Hilikku siirtyy OAKK:lta Uniresta Oy:lle 1.10. alkaen. Ravintola Hilikku sijaitsee historiallisessa Åströmin tehdasmiljöössä Oulun keskustan välittömässä läheisyydessä. Hilikku-sana on Oulun murretta ja tarkoitti viime vuosisadan alussa käytössä ollutta 25 pennin kolikkoa. Hilikku-nimi säilyy ravintolan nimenä, vaikka toimija taustalla vaihtuu.

Ravintola Hilikku tarjoaa jatkossakin joustavasti muunneltavia tiloja yritysten ja yksityisten henkilöiden käyttöön – kokouksista juhlatilaisuuksiin. Hilikku on säännöllisesti auki arkipäivisin lounasaikaan toimien lounasravintolana. Muina aikoina ravintola on auki tilauksesta.

Ravintola Hilikun toiminnassa ja valikoimassa korostuvat jatkossakin paikallisuus ja laadukkuus. Uniresta Oy haluaa kunnioittaa paikan historiallista miljöötä ja Hilikun pitkää perinnettä, joten isoja muutoksia toimintaan ei ole luvassa. Jotain pientä uutta on kuitenkin tulossa mm. tuotevalikoimaan ja sisustukseen. Oulun Aikuiskoulutuskeskuksen toiminta ravintola Hilikun tiloissa päättyy syyskuun loppuun mennessä. Uniresta Oy:n ravintola Hilikku avaa ovensa mahdollisimman nopeasti lokakuun alussa.

« Takaisin