Health to Organic -kahvila avataan Oulun keskustaan elokuussa

08.05.2015

Terveellisiin raaka-ainesiin, luomuruokaan ja lähituotteisiin erikoistunut Health to Organic Cafe&Deli eli kotoisammin H2O -kahvila avataan Oulun keskustaan elokuussa 2015. H2O -kahvilan osoite tulee olemaan Stockmannin korttelin yläkerrassa, ravintola Vintin nykyisissä tiloissa.

Ruoan terveellisyyttä miettii valtaosa suomalaisista syödessään. Hyvinvointibarometrin 2012 mukaan ruoan terveellisyydestä on kiinnostunut 70 prosenttia suomalaisista, ravintosisällöstä 60 prosenttia ja ruoan eettisyydestä noin 20 prosenttia. Myös luomuruoka kasvattaa suosiotaan jatkuvasti. Pro Luomu ry:n (Kuluttajabarometri 2013) mukaan luomu kiinnostaa joka toista kuluttajaa. Yli puolet kuluttajista pitää tärkeänä luomuvaihtoehdon tarjoamista ravintoloissa. Tätä taustaa vasten myös Oulussa on tilausta terveellisiin raaka-aineisiin ja luomuruokaan keskittyvälle lounaskahvilalle.

Health to Organic -kahvilat tuovat ihmisten saataville terveelliset ruoat ja välipalat, jotka hyvän maun lisäksi jättävät hyvän mielen. Kahvilassa suositaan terveellisiä raaka-aineita, lähiruokaa ja luomutuotteita. Suurin osa tarjolla olevista herkuista valmistuu omassa keittiössä ja oman kondiittorin käsissä. Vaikka terveellisyys onkin nostettu Health to Organic Cafe&Delin teemaksi, on kahvilassa lupa myös herkutella. Tarjolla on tietenkin laaja valikoima erikoiskahveja ja kahville voi piipahtaa vaikka työpäivän jälkeenkin.

Health to Organic Cafe&Delista on tarkoitus kasvattaa kahvilaketju. Tämä Stockmannin korttelin ylimpään kerrokseen avattava kahvila on ketjun ensimmäinen toimipaikka. H2O Cafe&Deli on oululaisen Uniresta Oy:n omistuksessa oleva kahvilaketju.

« Takaisin