Haemme kokkia Castaneaan ja cateringiimme!

10.09.2018

Haemme osaavaa, joustavaa, aktiivista, asiakaspalveluhenkistä, hyvän ruoan ammattilaista ja tiimipelaajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen kokiksi ravintola Castaneaan ja Juhula Cateringin palvelukseen.

Olet jo hankkinut osaamisen keittiö- ja catering-puolelle koulutuksen ja työkokemuksen kautta. Sinulla on oikea asiakaspalveluasenne ja ymmärrys myös luvuista. Arvostamme joustavuutta, avoimuutta, palveluhenkisyyttä, oman persoonan peliin laittamista, hyvää paineensietokykyä ja organisointikykyä, kiinnostusta hyvästä ruoasta sekä halua kasvaa itse ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi.

Tulet vastaamaan ravintola Castanean ruokapalveluista sekä Juhula Catering -palvelujen tuottamisesta yhdessä tiimin kanssa. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Ajokortti on välttämätön työn suorittamisen kannalta. Työ alkaa mahdollisimman nopeasti.

Tarjoamme sinulle Unirestan hyvät henkilökuntaedut, mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä sekä mahtavan työporukan.

Esimiehenäsi toimii ravintolapäällikkö Hanne Perätalo. Castanean tiimissä työskentelee myös palvelupäällikkö Minna Lyly-Yrjänäinen. Laita hakemuksesi CV:n kera 14.9. mennessä osoitteeseen hanne.peratalo@uniresta.fi. Kysymyksiin vastaa Hanne, puh. 044 7140 321.

« Takaisin