Avaamme ravintola Pekurin maaliskuussa!

24.01.2020

Uuden ravintolamme avaus siirtyy. Seuraamme tilannetta ja ilmoitamme uuden avaamisajankohdan heti kun mahdollista.

Avaamme Kiinteistö Oy Oulun Rautataloon ravintola Pekurin maaliskuun lopussa. Ravintola Pekuri palvelee paitsi kauppakortteli Pekurin kävijöitä myös lähialueen asukkaita ja asiakkaita monipuolisella kahvila- ja lounastarjonnalla sekä tilausravintolapalveluilla.

Ravintola Pekuri sijaitsee kauppakortteli Pekurin ylimmässä kerroksessa. Suuren ravintolasalin lisäksi käytössä on myös erillinen kokoustila sekä kesäisin kaupungin aurinkoisin kattoterassi. Ennen avausta ravintolasalin pintoja, kalusteita ja tekniikkaa uusitaan. Sisustussuunnittelijana toimii Riikka Kyllönen Martelalta, ja luvassa on mm. herkullisia pastellisävyjä ja kierrätyshenkeä.

Ravintola Pekuri tarjoaa joustavasti muunneltavia tiloja yritysten ja yksityisten henkilöiden käyttöön – kokouksista juhlatilaisuuksiin. Pekuri on säännöllisesti auki maanantaista lauantaihin aamusta myöhäiseen iltapäivään tarjoten herkullisia kahvila- ja lounaspalveluita. Muina aikoina ravintolamme on auki tilauksesta. Pekuri työllistää kokopäiväisesti kuusi ravintola-alan ammattilaista.

Ravintola Pekurin toiminnassa ja valikoimassa korostuvat paikallisuus, laadukkuus ja vastuullisuus. Kahvilavalikoimassamme on oman konditoriamme ja leipurimme käsin tekemiä tuotteita. Raaka-aineissa suosimme vastuullisesti tuotettuja ja paikallisia tuotteita. Lounasherkut valmistuvat omassa keittiössämme. Myös tilaustuotteissamme korostuvat paikalliset raaka-aineet ja itse tekeminen.

”Olemme Unirestalla todella innoissamme tästä uudesta ravintolasta. Ravintola Pekurin paikka on meille entuudestaan tuttu, ja sen sijainti aivan Oulun keskustan ytimessä on mitä parhain. Ravintola Pekurin uusi miljöö tulee olemaan hieno ja mahdollistaa monenlaisten tilaisuuksien järjestämisen. Panostammme erityisesti laadukkaaseen lounaaseen ja monipuolisiin tilausravintolapalveluihin Pekurissa. Uskon, että oululaiset tulevat arvostamaan Pekurin keskeistä sijaintia ja erityisesti kaupunkilaisilta piilossa ollutta hulppeaa ja aurinkoista terassia”, sanoo Uniresta Oy:n toimitusjohtaja Kaija-Liisa Silvennoinen.

« Takaisin