Auta Ukrainan kriisin uhreja

31.03.2022

Te toivoitte ja me mielellämme toteutamme, Unirestan Ukraina-lounas on tarjolla 1.4. alkaen. Auta meitä ja Suomen Punaista Ristiä auttamaan Ukrainan kriisin uhreja.

Unirestan ravintoloissa voit valita kassalla maksettavaksi hieman kalliimman Ukraina-lounaan. Tällöin  lounaan normaalihinnan ja Ukraina-lounaan hinnan välinen erotus kerryttää avustuspottia, joka jokaisen kuukauden päätteeksi tilitetään lyhentämättömänä Suomen Punaiselle Ristille Ukrainan avustustyöhön.

Opiskelijalounaan korotus on 0,30 € (alv 0 %) ja muiden kuin opiskelijoiden 0,70 € (alv 14 %). Jos olet opiskelija ja haluat maksaa Ukraina-lounaan, niin maksettava summa lounaasta on siis yhteensä 3,00 euroa. Muille kuin opiskelijoille Ukraina-lounaan hinta on normaalilounashinnan ja Ukraina-lisän 0,70 € summa.

Suomen Punaisen Ristin mukaan Ukrainan katastrofirahaston varoja ei ole sidottu ennalta mihinkään tiettyyn kohteeseen, jotta niiden turvin voidaan auttaa onnettomuuden tai kriisin sattuessa lyhyelläkin varoitusajalla. Katastrofirahaston avulla autamme hädän hetkelle joutuneita niin ulkomailla kuin kotimaassakin. On kuitenkin selvää, että Ukrainan kriisi on niin suuri, että nyt lahjoitettavat varat ohjataan työhön konfliktista kärsivien ihmisten auttamiseksi. Avun tarve tulee jatkumaan pitkään, joten apua kanavoidaan Ukrainan kriisistä kärsiville vielä kauan.

Lisätietoja löydät Suomen Punaisen Ristin nettisivuilta.

« Takaisin