Ravintola Kastari tarjoaa maukkaan lounaan arkisin Oulun yliopiston hallintorakennuksessa. Kastarissa ja Kastarin kabinetissa valmistuvat tilauksesta myös erilaiset tilaustarjoilut.

Ruokalista

Joskus joudumme ikävä kyllä tekemään muutoksia ennakkoon ilmoittamaamme ruokaan, emmekä teknisesti saa muutoksia päivitettyä ruokalistapalveluumme. Tarkat tiedot ruoka-aineista ja allergeeneista saat ravintolan henkilökunnalta. Kysy muita erityisruokavalioita henkilökunnalta.

Aukioloajat

ma-pe 8:00-14:00.

Lounas tarjolla:

ma-pe 10.30-13:30.

14.6 suljettu, avoinna muuten 19.6 saakka.
20.6 lähtien suljettu.

 

 

 

Yhteystiedot

90014 OULUN YLIOPISTO
Ravintolapäällikkö Senni Heikkinen
p. 044 714 0320
kastari(at)uniresta.fi

Oulun yliopiston hallintorakennuksessa sijaitsee 100-paikkainen ravintola Kastari ja 30-paikkainen Kastarin kabinetti. Päivittäin ravintolassa on tarjolla maittava linjastolounas. Toteutamme tilauksesta kabinettilounaat ja muut tarjoilut. Asiantunteva henkilökuntamme räätälöi palvelut ja tarjoilut erilaisiin tilaisuuksiin.

Yhdessä Saalastinsalin ja aulan kanssa Kastari muodostaa yliopiston päärakennuksessa ainutlaatuisen 1430-paikkaisen anniskeluoikeuksilla varustetun tilan yritystilaisuuksien, illallisten, kokousten, seminaarien, juhlien ja edustustilaisuuksien tarpeisiin.

Muistathan, että ravintola Kastarista voit myös tilata monipuoliset ja laadukkaat Uniresta catering-palvelut Oulun alueelle.

Ravintolassa on saatavilla syöttötuoleja, ja lämmitämme lastenruuat pyydettäessä. Meillä saa myös imettää.