Preludin vappuaaton afterworkbuffet

Kuohuvaa, herkkua syötävää ja ihanaa musiikkia – mitäpä muuta sitä ihminen vappuilua iloisesti aloittellessaan kaipaakaan? Tervetuloa nautiskelemaan Preludiin! Klikkaa kuvaa ja lue lisää!

Välimerellinen äitienpäiväbrunssi Preludissa

Kattaukset klo 11 ja 14. Klo 13 alkaen Oulu Sinfonian kamarimuusikot soittavat tunnelmallista kamarimusiikkia. Konserttiin vapaa pääsy. Klikkaa kuvaa ja lue lisää!

Juhula Catering

Unirestan Juhula Catering toteuttaa tilaisuutesi tarjoilut ammattitaidolla. Kysy tarjous: catering@uniresta.fi

Campus Shop on avattu!

Tervetuloa uuteen Campus Shopiin! Palvelemme arkisin Oulun yliopistolla Linnanmaalla, tiedekirjasto Pegasuksen kulmilla ja Subwayn naapurissa. Meiltä löydät mm. paperi- ja toimistotarvikkeita, kirjoja, lahjatavaroita ja take away -tuotteita, kuten salaatteja, erikoiskahveja ja karkkia.

Lähellä sinua

Uniresta Oy on täysin oululainen, oululaisten opiskelijayhteisöjen omistama yritys. Suosimme paikallisia raaka-aineita ja valmistamme suurimman osan tuotteistamme itse omassa keittiössämme.

Medisiinan salaattibaari

Monipuolinen, raikas salaattibaarin annos (pieni 8,20 €, iso 10,20 €) Opiskelijat (pieni 2,60 €, iso 4,95 €) Myös take away!

ResQ - pelasta laaturuokaa

Tiesithän, että Unirestan ravintoloiden laaturuokaa voit pelastaa ResQ-palvelun kautta. Tutustu palveluun ja lataa puhelimeesi ResQ-sovellus osoitteesta https://resq-club.com/

Lähiruokaa Unirestalta

Suosimme paikallisia tavarantoimittajia, ja mm. leipomotuotteemme, kalamme ja perunamme tulevat lähialueen toimijoilta.