Karonkka

Oletko järjestämässä karonkkaa eli iltajuhlaa väitöspäivän iltana? Vai onko suunnitelmissa jonkin tuotannon tai esityksen valmistumisen kunniaksi järjestettävä karonkka?

Karonkan tarjoilut Juhula Catering -palvelusta

Juhula Catering toteuttaa ammattitaidolla ja laadukkaasti erilaiset tarjoilut ja muutkin järjestelyt Oulun alueella karonkkaan liittyen, olipa kyse sitten akateemisesta väitöskaronkasta tai vaikkapa teatteriesityksen harjoitusprosessin päättymistä juhlistavasta karonkasta. Kauttamme löydät juhlavat karonkkatarjoilut, erilaisia tiloja karonkkapaikaksi ja luonnollisesti myös neuvot ja ohjeet, miten saat karonkan onnistumaan. Karokkatarjoilut järjestyvät paitsi kauttamme välitettäviin juhlatiloihin myös asiakkaan itse varaamaan juhlapaikkaan.

Karonkkamenu rakentuu asiakkaan toiveiden ja juhlan teeman mukaisesti. Karonkkatarjoilu voidaan toteuttaa pöytiin tarjoiltuna kolmen tai useamman ruokalajin menuna tai vaihtoehtoisesti juhlavana buffet-tarjoiluna. Juhula Catering toteuttaa karonkkasi luotettavasti ja laadukkaasti. Ota yhteyttä – teemme karonkastasi onnistuneen juhlan!

Catering

Ota yhteyttä

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostanne. Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.