Oululainen opiskelijaruokailu täyttää tänä vuonna 60 vuotta ja Uniresta Oy 30 vuotta. Synttäreitä juhlistetaan monin tavoin. Torstaina 1.9. Uniresta haluaa muistaa omistajiaan eli opiskelijoita tarjoamalla ilmaisen aamupuuron kaikille opiskelijoille ravintola Medisiinassa Kontinkankaalla ja ravintola Kastarissa Linnanmaalla klo 7.45-9.30. Edun saa esittämällä opiskelijakortin. Puurotarjoilu toteutetaan yhteistyössä Elovenan kanssa. Ravintoloissa on tuolloin myös Elovenan tuotepalkintoja ja arvontaa.
Aamupala on päivän tärkein ateria, eikä Kelan ateriatuki ei kata opiskelijoiden aamiaista. Tästä syystä Uniresta haluaa tarjota nimenomaan aamupalaa opiskelijoille ja edistää näin opiskelijoiden hyvinvointia ja varmistaa opiskelupäivälle hyvän alun. Torstaina 1.9. aamupala on ilmainen ja tämän jälkeen koko syyskuun ajan opiskelijat voivat nauttia aamupuuroa todella edulliseen hintaan 0,30 €. Hinta muille kuin opiskelijoille on 0,50 €.
Uniresta huolehtii myös työntekijöidensä hyvinvoinnista ja tarjoaa työsuhde-etuna työntekijöilleen aamupalan jokaisena työpäivänä. Tämä etu on ollut voimassa yhtä pitkään, kuin Unirestakin on ollut olemassa.