Uniresta Oy - hyötyä ja hyvinvointia oululaiselle opiskelijalle

Uniresta Oy on alkuperäinen oululainen ravintolayritys. Uniresta Oy:n juuret ulottuvat 1960-luvulle. Vuonna 1962 perustettiin Oulun ylioppilasapu ry hoitamaan ruokala- ja kahvilatoimintaa. Vuosien saatossa Uniresta Oy:n liiketoiminta on laajentunut ja tänä päivänä yrityksellä on kymmenkunta liiketoimintayksikköä eri puolilla Oulua.

Uniresta Oy tarjoaa laadukkaita opiskelija- ja henkilöstöravintolapalveluja sekä monipuolisia juhla- ja cateringpalveluja.

Uniresta Oy - jotta jäisi hyvä maku.

Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

UNIRESTA OY

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolaki (523/99) 10 § mukainen rekisteriseloste
Laatimispäivä 16.10.2013

1. Rekisterinpitäjä Uniresta Oy
Mannenkatu 6, 90130 Oulu
Puh. +358 44 714 0309
Y-tunnus: 0871405-9

2. Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Uniresta Oy, Kaija-Liisa Silvennoinen, toimitusjohtaja
kaija-liisa.silvennoinen(at)uniresta.fi
Puh. + 358 44 714 0309

3. Rekisterin nimi: Uniresta Oy:n markkinointirekisteri

4. Rekisterin käyttötarkoitus: Asiakassuhteen hoito. Uniresta Oy:n mainonnan ja suoramarkkinoinnin suuntaaminen asikastietojen perusteella Uniresta Oy:n viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

5. Rekisterin tietosisältö: Sähköpostiosoite

6. Säännönmukaiset tietolähteet Rekisteritieto kerätään ja päivitetään yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä sekä henkilöiltä erikseen keräten.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto: Uniresta Oy ei luovuta tietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet: Uniresta Oy Oy säilyttää rekisterin sähköisesti salasanalla ja käyttäjätunnuksella suojatussa ympäristössä, johon vain yllä mainituilla henkilöillä on käyttöoikeudet.

9. Rekisteritietojen tarkistaminen

Henkilöllä on oikeus tarkastaa häntä koskevat rekisteritiedot henkilötietolain 26 § mukaisesti arkipäivisin klo 9.00 - 15.30 välisenä aikana. Henkilö voi myös pyytää korjaamaan häntä koskevia tietoja tai lisäämään hänet postituksen estolistalle ottamalla yhteyttä rekisterin yllämainittuihin ylläpitäjiin tai uutiskirjeessä olevan linkin kautta.