Vuoropäällikkö Ideaparkin Health to Organic Cafe & Deliin

pe 11. toukokuuta 2018 10.09.00

Terveelliseen ruokaan, luomu- ja paikallisiin tuotteisiin erikoistuneita Health to Organic Cafe & Deli –toimipaikkoja on tällä hetkellä kolme eri puolella Oulua. H2O-ketju on vahvassa kasvussa ja Oulun neljäs toimipaikka avataan syksyllä 2018. Ideaparkin H2O avattiin elokuussa 2016 ja se on avoinna kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti.

Haemme nyt vuoropäällikköä Ideaparkin Health to Organic Cafe & Deliin. Sinulla on alan esimieskoulutus ja useamman vuoden työkokemus tulosvastuullisesta esimiestyöstä. Koet kahvilakulttuurin, terveellisen ruoan, luomutuotteet ja paikallisuuden suosimisen sydämen asiaksesi. Keittiöosaaminen on plussaa. Osaat ideoida, luoda uutta ja kehittää Health to Organic –konseptia. Näet lukujen taakse ja pystyt johtamaan toimintaa tuloksellisesti.

Omaat erinomaiset esimiestaidot ja osaat innostaa henkilökuntaa entistä parempiin tuloksiin niin asiakaspalvelullisesti kuin tuloksellisestikin. Arvostamme myös joustavuutta, avoimuutta, palveluhenkisyyttä, oman persoonan peliin laittamista, kiinnostusta terveellisestä hyvästä ruoasta ja hyvinvoinnista sekä halua kasvaa itse ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi.

Tulet vastaamaan Ideaparkin H2O:n toiminnan ja asiakaspalvelun päivittäisestä sujumisesta, organisoinnista sekä tavoitteiden saavuttamisesta. Työnkuvasi on operatiivinen. Esimiehenäsi toimii useammasta toimipaikasta vastaava ravintolapäällikkö. Aloitus on 1.6. tai sopimuksen mukaan.

Laita hakemuksesi CV:n kera 25.5. mennessä Unirestan rekry-sivujen kautta tai emailitse osoitteeseen kaija-liisa.silvennoinen@uniresta.fi. Kysymyksiin vastaa Kaija-Liisa puh. 044 7140 309.